La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Ascensió del Senyor (B)

Descarregar
Text de l'Evangeli (Mc 16,15-20): Jesús, el Senyor, després de parlar-los, fou endut al cel i s'assegué a la dreta de Déu En aquell temps, Jesús s'aparegué als onze i els digué: «Aneu per tot el món i anuncieu la bona nova de l'Evangeli a tota la humanitat. Els qui creuran i seran batejats se salvaran, però els qui no creuran es condemnaran. Els senyals que acompanyaran els qui hauran cregut seran aquests: en nom meu trauran dimonis, parlaran llenguatges que no coneixien, agafaran serps amb les mans i, si beuen alguna metzina, no els farà cap mal; imposaran les mans als malalts, i es posaran bons».

Jesús, el Senyor, després de parlar-los, fou endut al cel i s'assegué a la dreta de Déu. Ells se n'anaren a predicar pertot arreu. El Senyor hi cooperava, i confirmava la predicació de la paraula amb els senyals prodigiosos que l'acompanyaven.

Il·lustració: Pili Piñero

Avui, l’evangelista sant Marc narra l’Ascensió de Jesucrist. El Senyor ara ocupa al cel el lloc que li correspon: està ajagut a la dreta de Déu Pare. És una manera de dir que Jesús rep la felicitació i l’agraïment de tots els qui són allí: Déu Pare, Déu Esperit Sant, san Josep, tots els àngels (milions de milions) i els sants.

—Algun dia també nosaltres anirem allí. Mentrestant, Jesús ens demana que anem arreu del món per a proclamar la Salvació a tota la humanitat.