La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Dissabte 6 de Pasqua

Descarregar
Text de l'Evangeli (Jn 16, 23-28): «Us ho ben asseguro: tot allò que demanareu al Pare en nom meu, Ell us ho concedirà. Fins ara no heu demanat res en nom meu; demaneu i rebreu». En aquell temps, Jesús digué als seus deixebles: «Us ho ben asseguro: tot allò que demanareu al Pare en nom meu, Ell us ho concedirà. Fins ara no heu demanat res en nom meu; demaneu i rebreu, i la vostra joia serà completa. Us he parlat de tot això amb imatges, però ve l'hora que ja no us diré res més valent-me d'imatges, sinó que us parlaré del Pare amb tota claredat. Aquell dia demanareu en nom meu, però us dic que no hauré de pregar al Pare per vosaltres: és el Pare mateix qui us estima, ja que vosaltres m'heu estimat i heu cregut que jo he sortit de Déu. He sortit del Pare i he vingut al món; ara deixo el món i me'n torno al Pare».

Il·lustració: Pili Piñero

Avui ja no ens sembla estrany tenir a Déu com el nostre Pare del cel. Però fa 2.000 anys això fou un descobriment: Jesús revelà el misteri del Déu Trinitari. Gran misteri!: Déu és únic (només hi ha un Déu), però no és un “Ésser solitari”. Amb raó Jesús deia: «He sortit del Pare i me'n torno al Pare».

—Posa-hi audàcia a la teva fe: adreça't a Déu-Pare a través del seu Fill. Jesucrist és el nostre millor aliat!