La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Dimecres 7 de Pasqua

Descarregar
Text de l'Evangeli (Jn 17,11b-19): «Consagra'ls en la veritat, que és la teva paraula». En aquell temps, Jesús va alçar els ulls al cel i digué: «Pare sant, guarda'ls en el teu nom, els que m'has donat, perquè siguin u com ho som nosaltres. Mentre era amb ells, jo els guardava en el teu nom, els que tu m'has donat. He vetllat per ells i no se n'ha perdut ni un de sol, fora del qui s'havia de perdre, perquè es complís el que diu l'Escriptura.

»Però ara vinc a tu, i mentre encara sóc al món dic tot això, perquè ells tinguin també la meva joia, una joia completa. Jo els he confiat la teva paraula, però ara el món els odia, perquè no són del món, com jo tampoc no en sóc. No et demano que els treguis del món, sinó que els preservis del Maligne. Ells no són del món, com jo tampoc no en sóc. Consagra'ls en la veritat, que és la teva paraula. Tal com tu m'has enviat al món, jo també els hi he enviat. Jo em consagro a mi mateix per ells, perquè ells també siguin consagrats en la veritat».

Il·lustració: Pili Piñero

Avui seguim submergits en l’oració de Jesús. Ara demana per nosaltres. El Crist cuida de les nostres vides. Ell, a més, desitja que tinguem la seva mateixa alegria: per això prega Déu que ens protegeixi del Maligne. El millor escut per a la nostra defensa és la veritat. I la Paraula de jesús, la veritat, està recollida en la Bíblia, particularment en els Evangelis.

—Vivim com si tot fos “veritat”: dependria només d’allò que agradi o sigui útil a cadascú. Però, és això seriós? La vida no va per aquí! —Jesús, gràcies per les teves paraules.