La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Dijous 7 de Pasqua

Descarregar
Text de l'Evangeli (Jn 17,20-26): «Que també ells estiguin en nosaltres, perquè el món cregui que tu m'has enviat». En aquell temps, Jesús va alçar els ulls al cel i digué: «Pare sant, no prego només per ells, sinó també pels qui creuran en mi gràcies a la seva paraula. Que tots siguin u, com tu, Pare, estàs en mi i jo en tu. Que també ells estiguin en nosaltres, perquè el món cregui que tu m'has enviat. Jo els he donat la glòria que tu m'has donat, perquè siguin u com nosaltres som u. Que jo estigui en ells i tu en mi, perquè siguin plenament u. Així el món reconeixerà que tu m'has enviat i que els has estimat a ells com m'has estimat a mi.

»Pare, vull que els qui m'has confiat estiguin amb mi allà on jo estic i vegin la meva glòria, la glòria que m'has donat perquè m'estimaves des d'abans de crear el món. Pare bo, el món no t'ha conegut, però jo t'he conegut, i ells han reconegut que tu m'has enviat. Jo els he fet conèixer el teu nom, i els el faré conèixer més encara, perquè l'amor amb què m'has estimat estigui en ells, i jo també hi estigui».

Il·lustració: Pili Piñero

Avui escoltem com Jesucrist insisteix a pregar el Pare tot demanant que tots nosaltres estiguem units. Jesús resà molt per aquesta intenció. És una qüestió molt important i, nogensmenys, quantes divisions hi ha!: entre famílies, entre pobles, entre nacions...

Els homes creuran que Jesús és Déu si veuen que els seus deixebles vivim units i ens estimem. Si no estem units al voltant del Crist, la gent es preguntarà: aquests cristians, a qui segueixen?

—L’amor entre tots els homes comença per l’amor i la unió entre els de la meva casa.