La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Diumenge de Pentecosta

Descarregar
Text de l'Evangeli (Jn 20,19-23): Jesús va alenar damunt d'ells i els digué: «Rebeu l'Esperit Sant». Al capvespre d'aquell mateix dia, que era diumenge, els deixebles, per por dels jueus, tenien tancades les portes del lloc on es trobaven. Jesús va arribar, es posà al mig i els digué: «Pau a vosaltres». Dit això, els va mostrar les mans i el costat. Els deixebles s'alegraren de veure el Senyor. Ell els tornà a dir: «Pau a vosaltres. Com el Pare m'ha enviat a mi, també jo us envio a vosaltres». Llavors va alenar damunt d'ells i els digué: «Rebeu l'Esperit Sant. A qui perdonareu els pecats, li quedaran perdonats; a qui no els perdoneu, li quedaran sense perdó».

Il·lustració: Mn. Miguel Rodríguez Ugalde (Miroug)

Avui celebrem la vinguda de l’Esperit Sant. Qui és? Jesucrist parlà molt de l’Esperit de la Veritat. Abans d’anar-se’n al cel ens prometé que el Pare i Ell ens l’enviarien per al nostre consol. L’amor entre el Pare i el Fill és tan gran que d’Ells procedeix un Amor Infinit, com una altra Persona Divina.

—L’Esperit Sant és una Persona, divina com el Pare i el Fill. Parla-li: —Déu Esperit Sant, us demano llum per tal d’actuar bé i força per a ser constant en les coses bones.