La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Dijous després de Cendra

Descarregar
Text de l'Evangeli (Lc 9,22-25): En aquell temps, Jesús digué als seus deixebles: «Cal que el Fill de l'home pateixi molt. Els notables, els grans sacerdots i els mestres de la Llei l'han de rebutjar, ha de ser mort i ha de ressuscitar el tercer dia». En aquell temps, Jesús digué als seus deixebles: «Cal que el Fill de l'home pateixi molt. Els notables, els grans sacerdots i els mestres de la Llei l'han de rebutjar, ha de ser mort i ha de ressuscitar el tercer dia». I deia a tothom: «Si algú vol venir amb mi, que es negui a ell mateix, que prengui cada dia la seva creu i que em segueixi. Qui vulgui salvar la seva vida, la perdrà, però el qui la perdi per mi, la salvarà. Què en treu l'home de guanyar tot el món si es perd o es destrueix a ell mateix?».

Il·lustració: Francesc Badia

Avui Jesús ens explica la seva missió: el Fill de Déu ha vingut a aquest món per a salvar-nos. Ho ha volgut fer des d’un lloc incòmode, molt dolorós: la Creu, als afores de Jerusalem. Sí, Jesucrist és allí, sense enfadar-se, tot oferint aquest sacrifici al Pare per al perdó de les nostres faltes. És un Amor insuperable!

—«Si algú vol venir amb mi, que es negui a ell mateix, que prengui cada dia la seva creu i que em segueixi». En l’amor no hi dreceres!