La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Diumenge 1 (B) de Quaresma

Descarregar
Text de l'Evangeli (Mc 1,12-15): L'Esperit empenyé Jesús cap al desert. Hi va passar quaranta dies, temptat per Satanàs. En aquell temps, l'Esperit empenyé Jesús cap al desert. Hi va passar quaranta dies, temptat per Satanàs; s'estava entre els animals feréstecs, i els àngels el servien. Després que Joan fou empresonat, Jesús anà a Galilea i anunciava la bona nova de Déu. Deia: «S'ha complert el temps i el Regne de Déu és a prop. Convertiu-vos i creieu en la bona nova».

Avui Jesús prepara l’anunci de la nostra salvació: «S’ha complert el temps i el Regne de Déu és a prop». Jesús no es conforme amb “sermonejar-nos”: Ell, sobretot, prega per nosaltres; marxa al desert per a recollir-se, pregar, dejunar... Això pot sonar estrany, però nosaltres necessitem fer el mateix. Si més no, una xic cada dia.

—«Convertiu-vos i creieu en la bona nova». Quan l’home no prega ni se sacrifica, aleshores la seva vida esdevé un desert on un mor d’avorriment.