La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Dijous 1 de Quaresma

Descarregar
Text de l'Evangeli (Mt 7,7-12): Jesús digué als seus deixebles: «Demaneu, i Déu us donarà; cerqueu, i trobareu; truqueu, i Déu us obrirà». En aquell temps, Jesús digué als seus deixebles: «Demaneu, i Déu us donarà; cerqueu, i trobareu; truqueu, i Déu us obrirà; perquè el qui demana, rep; el qui cerca, troba, i a qui truca, li obren. ¿Qui de vosaltres, si el seu fill li demana pa, li donarà una pedra? O bé, si li demana peix, li donarà una serp? Així, doncs, si vosaltres, que sou dolents, sabeu donar coses bones als vostres fills, molt més el vostre Pare del cel donarà coses bones als qui les hi demanen. Feu als altres tot allò que voleu que ells us facin; aquest és el resum de la Llei i els Profetes».

Il·lustració: Francesc Badia

Avui Jesús ens anima a demanar, però a demanar amb fe. No com alguns fariseus que li demanaven, però li demanaven “miracolets” per tal de comprovar si Ell venia de Déu. Ni nosaltres necessitem comprovacions, ni Déu necessita demostrar res: sabem que és el nostre Pare del cel i amb això ens basta per a demanar-li —amb tota confiança— allò que necessitem.

—«Si vosaltres (...) sabeu donar coses bones als vostres fills, molt més el vostre Pare del cel donarà coses bones als qui les hi demanen».