La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Dimecres 3 de Quaresma

Descarregar
Text de l'Evangeli (Mt 5,17-19): Jesús digué als seus deixebles: «No us penseu que he vingut a anul·lar els llibres de la Llei o dels Profetes; no he vingut a anul·lar-los sinó a dur-los a la plenitud». En aquell temps, Jesús digué als seus deixebles: «No us penseu que he vingut a anul·lar els llibres de la Llei o dels Profetes; no he vingut a anul·lar-los sinó a dur-los a la plenitud. Us ho asseguro: mentre durin el cel i la terra, no passarà ni un punt ni una coma de la Llei. Tot arribarà a la plenitud. Per tant, aquell qui deixi de complir un dels manaments més petits i ensenyi als altres a fer el mateix, serà tingut pel més petit en el Regne del cel, però aquell qui els compleixi i ensenyi a complir-los, serà tingut per gran en el Regne del cel».

Il·lustració: Francesc Badia

Avui Jesús es defensa... El Senyor ha guarit malalts en dissabte, ha menjat amb publicans, ha rebutjat el divorci... i l’acusen de saltar-se la Llei de Moisès. El món a l’inrevés! Jesucrist es defensa... i ens demana estimar tal com Ell estima, i evitar la hipocresia d’alguns fariseus (complien molts preceptes, però els seus cors estaven “secs”).

—Les paraules de Jesús no són teoria. El Crist compleix plenament la Llei de Déu morint per nosaltres a la Creu. Anem amb Ell!