La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

La Santíssima Trinitat (A) (Diumenge següent a Pentecosta)

Descarregar
Text de l'Evangeli (Jn 3,16-18): Jesús digué a Nicodem: «Déu ha estimat tant el món que ha donat el seu Fill únic perquè no es perdi cap dels qui creuen en Ell, sinó que tinguin vida eterna». En aquell temps, Jesús digué a Nicodem: «Déu ha estimat tant el món que ha donat el seu Fill únic perquè no es perdi cap dels qui creuen en Ell, sinó que tinguin vida eterna. Déu no ha enviat el seu Fill al món perquè el món fos condemnat, sinó per salvar-lo per mitjà d'Ell. Els qui creuen en Ell no són condemnats, però els qui no creuen ja han estat condemnats, perquè no han cregut en el nom del Fill únic de Déu».

Il·lustració: Pili Piñero

Avui, sant Joan ens parla de l’amor infinit de Déu. Tant ens estima que ha enviat al món el seu etern Fill, i ens ha desvetllat la seva pròpia “intimitat familiar”. Ara sabem que Déu no és un ésser solitari; Ell mateix és Tres Persones: Pare, Fill i Esperit Sant.

—Quin misteri tan gran i tan preciós!: Tres Persones en un únic Déu. Perquè... si no fos “Tres”, com podria ser Amor? (per a estimar cal, almenys, un “Altre” més).