La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Divendres 11 de durant l'any

Descarregar
Text de l'Evangeli (Mt 6,19-23): Jesús digué als seus deixebles: «No amuntegueu tresors aquí a la terra, on les arnes i els corcs els fan malbé i els lladres entren i els roben». En aquell temps, Jesús digué als seus deixebles: «No amuntegueu tresors aquí a la terra, on les arnes i els corcs els fan malbé i els lladres entren i els roben. Reuniu tresors al cel, on ni les arnes ni els corcs no els fan malbé i els lladres no entren ni els roben. Perquè on tens el tresor, hi tindràs el cor.

»El llum del cos és l'ull. Per tant, si el teu ull és bo, tot el teu cos quedarà il·luminat; però si és dolent, tot el teu cos quedarà a les fosques. Perquè si allò que en tu ha de ser llum és foscor, que en serà, de gran, la foscor!».

Il·lustració: + Sr. Josep Lluís Martínez i Picañol (Picanyol)

Avui Jesús ens dóna un consell molt pràctic: no prendre les coses d’aquesta vida com un tresor. Tendim a acumular moltes coses que al final no sabem on posar-les. És cert que necessitem coses per a viure, però el que ens cal sobretot és amor. Algun dia Déu ens cridarà al cel: quins tresors trobaré allí?

—Fixa’t: Jesús s’ha quedat a la terra, amagat a l’Eucaristia. Està present en moltes esglésies. És a tot arreu! ¿Podria fer-ho si tingués moltes coses?