La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Diumenge XII (A) de durant l'any

Descarregar
Text de l'Evangeli (Mt 10,26-33): En aquell temps, Jesús digué als Apòstols: «No tingueu por dels homes, perquè no hi ha res de secret que no s'hagi de revelar, ni res d'amagat que no s'hagi de saber». En aquell temps, Jesús digué als Apòstols: «No tingueu por dels homes, perquè no hi ha res de secret que no s'hagi de revelar, ni res d'amagat que no s'hagi de saber. Allò que us dic en la fosca, digueu-ho a plena llum, i allò que sentiu a cau d'orella, pregoneu-ho des dels terrats.

»I no tingueu por dels qui maten el cos però no poden matar l'ànima; temeu més aviat el qui pot fer que l'ànima i el cos es consumeixin a l'infern. ¿No es venen dos ocells per pocs diners? Doncs ni un de sol no cau a terra si no ho permet el vostre Pare. I pel que fa a vosaltres, fins i tot els cabells, us té comptats. Per tant, no tingueu por: vosaltres valeu més que tots els ocells.

»A tot aquell qui em reconegui davant els homes, també jo el reconeixeré davant el meu Pare del cel. Però al qui em negui davant els homes, també jo el negaré davant el meu Pare del cel».

Il·lustració: Pili Piñero

Avui Jesús ens transmet esperança. A vegades hi ha molt de soroll en el món: al carrer, a la televisió... Freqüentment, molt soroll acompanyat de males notícies. I tot això ens espanta. Déu, en canvi, actua a l’inrevés: poca remor i molt de bé. Et recordes d’Herodes? Molt de soroll i res de bo. No aconseguí res. I el governador Pilat?...

—Herodes s’acabà, Ponç Pilat s’acabà... Aquí qui regna és Jesús, l’etern Déu. Si pregues, l’oiràs!