La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Diumenge 12 (B) de durant l'any

Descarregar
Text de l'Evangeli (Mc 4,35-41): Així que es despertà, va increpar el vent i digué a l'aigua: «Silenci! Calla!». Llavors el vent va parar i seguí una gran bonança. Jesús els digué: «Per què sou tan covards?». Un dia, arribat el capvespre, Jesús diu als deixebles: «Passem a l'altra riba». Deixaren, doncs, la gent i se'l van endur en la mateixa barca on es trobava. L'acompanyaven altres barques. Tot d'una es va aixecar un gran temporal; les onades es precipitaven dins la barca i l'anaven omplint. Jesús era a popa, dormint amb el cap sobre un coixí. Ells el desperten i li diuen: «Mestre, ¿no et fa res que ens enfonsem?». Així que es despertà, va increpar el vent i digué a l'aigua: «Silenci! Calla!». Llavors el vent va parar i seguí una gran bonança. Jesús els digué: «Per què sou tan covards? Encara no teniu fe?». Ells van sentir un gran temor i es deien l'un a l'altre: «Qui és aquest, que fins el vent i l'aigua l'obeeixen?».

Il·lustració: Pili Piñero

Avui estem navegant amb Jesús i els Apòstols. Hi ha tempesta al mar, vents forts, grans onades. Jesús dorm; nosaltres estem esglaiats: sembla que la barca pot enfonsar-se d’un moment a l’altre. I, aleshores, se’ns acut desvetllar el Senyor.

—Per què tenim por, si Jesús és amb nosaltres? Jesús dorm, però Déu —en realitat— mai dorm: Ell ho veu tot sempre; Ell és el nostre Pare que vetlla pels seus fills. És qüestió de tenir fe!