La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Dimarts 12 de durant l'any

Descarregar
Text de l'Evangeli (Mt 7,6.12-14): Jesús digué als seus deixebles: «No doneu als gossos les coses santes». En aquell temps, Jesús digué als seus deixebles: «No doneu als gossos les coses santes ni tireu les perles als porcs, perquè les trepitjaran i després encara es giraran per destrossar-vos. Feu als altres tot allò que voleu que ells us facin; aquest és el resum de la Llei i els Profetes. Entreu per la porta estreta, perquè és ampla la porta i espaiós el camí que condueix a la perdició, i són molts els qui hi entren. Però és estreta la porta i dur el camí que condueix a la vida, i són pocs els qui el troben».

Il·lustració: + Sr. Josep Lluís Martínez i Picañol (Picanyol)

Avui Jesucrist ens demana que valorem bé la nostra fe i les coses santes. Jesús ens ha portat Déu a la terra. Déu amb nosaltres! Aquí està: en l’Església, en l’Eucaristia i ens altres sagraments, en la Bíblia (la seva Paraula escrita), en els seus fidels... Però, a vegades, hi ha tant menyspreament de Déu... Alguns preferirien un “Déu-pallasso”: si fas algun miraclet..., si converteixes pedres en pa..., si baixes de la creu..., aleshores creuré en tu.

—Com és de fàcil burlar-se del Déu-humil! Però quan l’home menysprea Déu, l’home també menysprea l’home. Dóna-li una ullada a la història!