La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Divendres 12 de durant l'any

Descarregar
Text de l'Evangeli (Mt 8,1-4): Un leprós, es prosternà davant d'Ell i li deia: «Senyor, si voleu, em podeu purificar». En aquell temps, Jesús baixà de la muntanya, i molta gent es posà a seguir-lo. Llavors es va acostar un leprós, es prosternà davant d'Ell i li deia: «Senyor, si voleu, em podeu purificar». Jesús va estendre la mà i el tocà dient: «Ho vull, queda pur». A l'instant quedà pur de la lepra. Jesús li digué: «Vigila de no dir-ho a ningú. Vés a fer-te examinar pel sacerdot i presenta l'ofrena que va ordenar Moisès: això els servirà de prova».

Il·lustració: Pili Piñero

Avui veiem un exemple de com cal demanar les coses a Déu: amb fe ferma. No hi ha millor argument que aquest: «Si voleu, em podeu purificar». I, com que el Senyor ens estima infinitament, no té més remei que respondre: «Ho vull, queda pur». Però a Déu li hem de demanar “bé” i, a més, allò que es “bo”.

—Demanar coses bones, que paguin la pena: això no és tan fàcil! Amb freqüència li demanem allò que més “m’agrada”, no “allò més bo”. Vols un bon truc? Demana-li per les necessitats dels altres. La Verge Maria ho feu així i li anà molt bé.