La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Dimecres 15 de durant l'any

Descarregar
Text de l'Evangeli (Mt 11,25-27): Jesús digué: «T'enalteixo, Pare, Senyor del cel i de la terra, perquè has revelat als senzills tot això que has amagat als savis i entesos (...)». En aquell temps, Jesús digué: «T'enalteixo, Pare, Senyor del cel i de la terra, perquè has revelat als senzills tot això que has amagat als savis i entesos. Sí, Pare, així t'ha plagut de fer-ho. El Pare ho ha posat tot a les meves mans. Ningú no coneix el Fill, fora del Pare, i ningú no coneix el Pare, fora del Fill i aquells a qui el Fill el vol revelar».

Il·lustració: Francesc Badia

Avui Jesús ens transmet un gran “secret”: si vols tenir fe, fes-te petit. Per a créixer en Déu, la primera cosa és situar-nos: qui sóc jo? Només Déu és Déu!, i reconec que jo sóc limitat. Certament, som intel•ligents, però alhora... molt limitats. Quan l’home no creu en Déu, l’home s’inventa un “déu”, o s’auto-proclama “déu”.

—Jesús és Déu que s’ha fet petit. No et faràs tu petit davant d’Ell? El més lògic és que jo reconegui la meva petitesa i proclami la grandesa de Déu. No?