La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Dijous 15 de durant l'any

Descarregar
Text de l'Evangeli (Mt 11,28-30): Jesús digué: «Veniu a mi tots els qui esteu cansats i afeixugats, i jo us faré reposar». En aquell temps, Jesús digué: «Veniu a mi tots els qui esteu cansats i afeixugats, i jo us faré reposar. Accepteu el meu jou i feu-vos deixebles meus, que sóc benèvol i humil de cor, i trobareu el repòs, perquè el meu jou és suau, i la meva càrrega, lleugera».

Il·lustració: Francesc Badia

Avui dia, en els nostres temps moderns, veiem tantes ànimes que “fugen” de Déu. Els sembla un “pal” (quelcom fatigós) obeir Déu. I, nogensmenys, és a l’inrevés: Déu ens convida a descansar en Ell. En realitat allò que cansa és fer de “déu”, tot pretenent ocupar el seu lloc. Aquesta és la causa de tanta guerra i misèria. Ens pensem que podem construir un món sense Déu, però l’únic que aconseguirem és construir un món contra l’home.

—Guaita al teu voltant: mentre els pagans “riuen” (simple riallada) els cristians “somriuen” (són feliços), fins i tot estant a la Creu.