La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Dimarts 16 de durant l'any

Descarregar
Text de l'Evangeli (Mt 12,46-50): «¿Qui és la meva mare i qui són els meus germans?». Llavors, assenyalant amb la mà els seus deixebles, digué: «Aquests són la meva mare i els meus germans. El qui fa la voluntat del meu Pare del cel, aquest és el meu germà, la meva germana, la meva mare». En aquell temps, mentre Jesús s'adreçava a la gent, la seva mare i els seus germans, que eren fora, volien parlar amb ell. Algú li digué: «La teva mare i els teus germans són aquí fora, que volen parlar amb tu». Ell li respongué: «¿Qui és la meva mare i qui són els meus germans?». Llavors, assenyalant amb la mà els seus deixebles, digué: «Aquests són la meva mare i els meus germans. El qui fa la voluntat del meu Pare del cel, aquest és el meu germà, la meva germana, la meva mare».

Il·lustració: + Sr. Josep Lluís Martínez i Picañol (Picanyol)

Avui Maria vol veure el seu Fill... i no reix perquè la casa és plena de gent que escolta el seu Fill. A primera vista, la reacció de Jesús sona com un menyspreu envers la seva Mare. Però és tot el contrari!

—El Crist lloa la seva Mare en allò més important d’un bon fill de Déu: l’obediència a la voluntat divina. Recordes les paraules amb les quals la Verge respongué a l’Arcàngel Sant Gabriel?