La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Dimecres 17 de durant l'any

Descarregar
Text de l'Evangeli (Mt 13,44-46): «També passa amb el Regne del cel com amb un mercader que busca perles fines: quan en troba una de gran valor, va a vendre tot el que té i la compra». En aquell temps, Jesús digué a la gent: «Amb el Regne del cel passa com amb un tresor amagat en un camp: l'home que el troba el torna a amagar i, ple de joia, se'n va a vendre tot el que té i compra aquell camp.

»També passa amb el Regne del cel com amb un mercader que busca perles fines: quan en troba una de gran valor, va a vendre tot el que té i la compra».

Il·lustració: Mn. Lluís Raventós Artés

Avui tenim una altra imatge del Regne del Cel: la perla fina. Això de la “perla fina” sona com quelcom molt preuat. En aquest cas, Jesús afegeix de «gran valor». És a dir, hi ha molt de “valor afegit” (tal com es diria en el món de les empreses).

—No hem de viure en els núvols sense mirar a la terra (perquè ensopegaríem), sinó que no ens hem d’oblidar del cel (per a no perdre’ns). ¿De veritat el Cel és el teu “valor afegit”?