La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Diumenge II (A) de durant l'any

Descarregar
Text de l'Evangeli (Jn 1,29-34): En aquell temps, Joan veié que Jesús venia cap a ell, i exclamà: «Mireu l'anyell de Déu, el qui treu el pecat del món! (…). Jo ho he vist i dono testimoni que aquest és el Fill de Déu». En aquell temps, Joan veié que Jesús venia cap a ell, i exclamà: «Mireu l'anyell de Déu, el qui treu el pecat del món! És aquell de qui vaig dir: ‘Després de mi ve un home que em precedeix, perquè, abans que jo, ell ja existia’. Jo no el coneixia; però, si vaig venir a batejar amb aigua, va ser perquè Ell es manifestés a Israel».

Joan testimonià encara: «He vist que l'Esperit baixava del cel com un colom i es posava damunt d'Ell. Jo no el coneixia, però el qui m'envià a batejar amb aigua em va dir: ‘Aquell damunt el qual veuràs que l'Esperit baixa i es posa, és el qui bateja amb l'Esperit Sant’. Jo ho he vist i dono testimoni que aquest és el Fill de Déu».

Il·lustració: Francesc Badia

Avui és meravellós el que llegim: aquí apareix Joan el Baptista tot presentant-nos Jesús, amb seguretat, sense por. Joan diu que Jesús ve del cel («abans que jo, Ell ja existia»). Aquesta afirmació és important: només Déu pot salvar-nos i garantir-nos una vida eterna. Ningú més!

—Agraïm la valentia dels bons testimonis de Déu: sense paranys, amb les coses clares. Testimonis de Déu!: tu i jo també volem ser-ho.