La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Dimecres 24 de durant l'any

Descarregar
Text de l'Evangeli (Lc 7,31-35): El Senyor digué: «A qui compararé, doncs, la gent d'aquesta generació? A qui s'assemblen? Són com els nois que seuen a les places i es criden els uns als altres dient: ‘Toquem la flauta, i no balleu; cantem complantes, i no ploreu!’». En aquell temps, el Senyor digué: «A qui compararé, doncs, la gent d'aquesta generació? A qui s'assemblen? Són com els nois que seuen a les places i es criden els uns als altres dient: ‘Toquem la flauta, i no balleu; cantem complantes, i no ploreu!’. Perquè ha vingut Joan Baptista, que no menja pa ni beu vi, i dieu: ‘Té el dimoni’; ha vingut el Fill de l'home, que menja i beu, i dieu: ‘Aquí teniu un golut i un bevedor, amic de publicans i pecadors’. Però els fills de la saviesa acrediten tots que és justa».

Il·lustració: + Sr. Josep Lluís Martínez i Picañol (Picanyol)

Avui Jesús ja no sap què dir d’aquella gent: mai estaven contents! El problema de fons és que es passaven de llestos: criticaven Joan Baptista perquè dejunava; criticaven Jesús perquè menjava... En què quedem?

—Malauradament, passats els segles segueixen abundant els “plastes” que donen lliçons a Déu. I, és clar!, viuen tot el dia lamentant-se amb cara de funeral.