La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Dijous 2 durant l'any

Descarregar
Text de l'Evangeli (Mc 3,7-12): Jesús es retirà amb els seus deixebles cap al llac, i el va seguir una gran gentada de Galilea. També va anar a trobar-lo molta gent de Judea, de Jerusalem, d'Idumea, de l'altra banda del Jordà i dels voltants de Tir i de Sidó (...). N'havia curat tants, que se li tiraven al damunt. En aquell temps, Jesús es retirà amb els seus deixebles cap al llac, i el va seguir una gran gentada de Galilea. També va anar a trobar-lo molta gent de Judea, de Jerusalem, d'Idumea, de l'altra banda del Jordà i dels voltants de Tir i de Sidó, que havien sentit a dir tot el que feia. Jesús digué als seus deixebles que li tinguessin a punt una barca perquè la gent no el masegués: n'havia curat tants, que els qui patien malalties se li tiraven al damunt per poder-lo tocar. Els esperits malignes, quan el veien, es prostraven davant d'ell i cridaven: «Tu ets el Fill de Déu!». Però Jesús els manava molt severament que no el descobrissin.

Il·lustració: Francesc Badia

Avui s’alegra el nostre cor en veure tanta gent seguint Jesús. Ell els escolta i cura llurs malalties. Déu acull tots, sense distincions: no li importa si vénen d’aquí o d’allí. O si és dissabte o si és dijous. Cal fer el bé a tots i en tots els moments!

—Jesús, et demano un cor gran on hi càpiguen tots.