La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Dimarts 25 de durant l'any

Descarregar
Text de l'Evangeli (Lc 8,19-21): «La meva mare i els meus germans són els qui escolten la paraula de Déu i la compleixen». En aquell temps, la mare i els germans de Jesús van arribar on Ell era, però hi havia tanta gent que no se li podien acostar. Algú li va dir: «La teva mare i els teus germans són aquí fora, que et volen veure». Ell els respongué: «La meva mare i els meus germans són els qui escolten la paraula de Déu i la compleixen».

Il·lustració: Pili Piñero

Avui les paraules de Jesús “porten cua” perquè vénen de lluny. En l’antiguitat l’amor a Déu se centrava en sacrificis d’animals. Allò era solament una ombra de l’autèntic culte. Déu no necessita animals, ni la sang dels animals pot esborrar els pecats. ¿Quants cops fem “sacrificis” i resulta que no és el que necessiten els meus pares o germans? Tampoc és el que espera Déu, perquè són “sacrificis” que “sacrifiquen” (fastiguegen) els altres.

—Vols de veritat honorar Déu? Compleix la seva voluntat. On és la seva voluntat? En la seva Paraula... i en la teva pregària. Tots en sortirem guanyant! I tu seràs germà (fins i tot “mare”) de Jesús!