La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Dimecres 25 de durant l'any

Descarregar
Text de l'Evangeli (Lc 9,1-6): Jesús va reunir els Dotze i els donà poder i autoritat per a treure tots els dimonis i guarir malalties. I els envià a anunciar el Regne de Déu i a curar els malalts. Els digué: «No prengueu res per al camí (...)». En aquell temps, Jesús va reunir els Dotze i els donà poder i autoritat per a treure tots els dimonis i guarir malalties. I els envià a anunciar el Regne de Déu i a curar els malalts. Els digué: «No prengueu res per al camí: ni bastó, ni sarró, ni pa, ni diners, i no us endugueu dos vestits. Quan entreu en una casa, quedeu-vos-hi fins que deixeu aquell lloc. I si no us acullen, sortiu d'aquella població i espolseu-vos la pols dels peus com a acusació contra ells. Ells se'n van anar i passaven per tots els pobles anunciant la bona nova i curant pertot arreu».

Il·lustració: Pili Piñero

Avui Jesucrist envia els Apòstols a predicar. “Avui” significa fa 2.000 anys i també els “nostres dies”: cada cristià —cada batejat— té l’honor d’ésser un altre Crist, és a dir, un altre apòstol. I les consignes per a la missió són les mateixes: hem de recolzar-nos sobretot en la força de Jesucrist.

—¿I el bastó, el sarró, el pa, els diners, els vestits? Però, de què vas? Turista? Apòstol? A més andròmines, menys velocitat!