La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Dimarts 27 de durant l'any

Descarregar
Text de l'Evangeli (Lc 10,38-42): Jesús va entrar en un poble, i l'acollí una dona que es deia Marta. Una germana d'ella, que es deia Maria, es va asseure als peus del Senyor i escoltava la seva paraula. Marta, que estava molt atrafegada... En aquell temps, Jesús va entrar en un poble, i l'acollí una dona que es deia Marta. Una germana d'ella, que es deia Maria, es va asseure als peus del Senyor i escoltava la seva paraula. Marta, que estava molt atrafegada per poder-lo obsequiar, s'hi va atansar i digué: «Senyor, ¿no et fa res que la meva germana m'hagi deixat tota sola a fer la feina? Digues-li que em vingui a ajudar». El Senyor li va respondre: «Marta, Marta, estàs preocupada i neguitosa per moltes coses, quan només n'hi ha una de necessària. Maria ha escollit la millor part, i no li serà pas presa».

Il·lustració: + Sr. Josep Lluís Martínez i Picañol (Picanyol)

Avui dia vivim en “l’alta velocitat”, estem muntats en una permanent cursa de “Fórmula 1”. Això té els seus riscos: no tothom està entrenat per a viure-ho. Correm tant i tant que no sabem ni cap a on correm. Per això hi ha molta gent que es crema i entra en fatiga i/o depressió.

—«Marta, Marta, estàs preocupada i neguitosa per moltes coses, quan només n'hi ha una de necessària. Maria ha escollit la millor part». Quina part has escollit tu? També tu tens un “Fórmula 1”?