La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Dissabte 27 de durant l'any

Descarregar
Text de l'Evangeli (Lc 11,27-28): Mentre Jesús parlava, una dona alçà la veu entre la gent i li digué: «Sortoses les entranyes que et van dur i els pits que vas mamar!». Però Ell va respondre: «Més aviat sortosos els qui escolten la paraula de Déu i la guarden!». En aquell temps, mentre Jesús parlava, una dona alçà la veu entre la gent i li digué: «Sortoses les entranyes que et van dur i els pits que vas mamar!». Però Ell va respondre: «Més aviat sortosos els qui escolten la paraula de Déu i la guarden!».

Il·lustració: Francesc Badia

Avui una dona, exultant, victoreja la “mamà” de Jesús: de pur entusiasme! Ell, amb un to més reposat, sembla que se’n desentén... En realitat, però, Jesucrist va a allò que és decisiu: lloa la docilitat a la voluntat de Déu. I en això Maria Santíssima és insuperable. Ningú com Ella coneix el Cor de Déu! Ningú com Ella s’ha identificat amb la Voluntat de Déu!

—«Vet aquí l’esclava del Senyor»: aquesta resposta recorre la nostra història i està transformant el destí de la humanitat.