La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Dilluns 34 durant l'any

Descarregar
Text de l'Evangeli (Lc 21,1-4): Jesús alçà la vista i veié gent rica que tirava les seves ofrenes a la sala del tresor. Va veure també una viuda molt pobra que hi tirava dues petites monedes de coure, i digué: «Us asseguro amb tota veritat que aquesta viuda pobra ha tirat més que tots els altres». En aquell temps, Jesús alçà la vista i veié gent rica que tirava les seves ofrenes a la sala del tresor. Va veure també una viuda molt pobra que hi tirava dues petites monedes de coure, i digué: «Us asseguro amb tota veritat que aquesta viuda pobra ha tirat més que tots els altres. Tots aquests han donat el que els sobrava; ella, en canvi, ha donat el que necessitava, tot el que tenia per a viure».

Il·lustració: Francesc Badia

Avui sentim la proximitat de Jesús: Ell ho veu tot! Res escapa a la seva mirada amorosa. Ningú s’hi fixà en aquella pobra dona, menys encara en el seu donatiu. Ningú! Però Jesús resta encisat per ella. El que ella ha donat sí que és un “tresor” per a Déu.

—On és el “truc”? Els altres llençaven «el que els sobrava; ella, en canvi, ha donat (...) tot el que tenia per a viure». Simplement TOT, és a dir, ella mateixa. Davant de Déu no compten les quantitats, sinó tu mateix!