La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Divendres 34 durant l'any

Descarregar
Text de l'Evangeli (Lc 21,29-33): Jesús posà als seus deixebles aquesta comparació: «Mireu la figuera i els altres arbres: quan veieu que comencen a brotar, coneixeu que l'estiu és a prop. Igualment, quan veureu que succeeix tot això, sapigueu que és a prop el Regne de Déu». En aquell temps, Jesús posà als seus deixebles aquesta comparació: «Mireu la figuera i els altres arbres: quan veieu que comencen a brotar, coneixeu que l'estiu és a prop. Igualment, quan veureu que succeeix tot això, sapigueu que és a prop el Regne de Déu. Us asseguro que no passarà aquesta generació sense que tot això hagi succeït. El cel i la terra passaran, però les meves paraules no passaran».

Il·lustració: + Sr. Josep Lluís Martínez i Picañol (Picanyol)

Avui li preguntem a Jesús: quins són els “brots” que ens permeten entreveure el Regne de Déu? El cert és que el Fill de Déu s’encarnà fa més de 2.000 anys i fundà l’Església que ara veiem molt viva i estesa pels cinc Continents. Això és així!

—Aviat començarem el temps d’Advent, camí del Nadal. Tornarem a celebrar que Jesús nasqué i... com es nota el seu amor! Aquest és el seu Regne!