La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Dissabte 34 durant l'any

Descarregar
Text de l'Evangeli (Lc 21,34-36): «Vosaltres estigueu alerta: que l'excés de menjar o l'embriaguesa o les preocupacions de la vida no afeixuguin el vostre cor». En aquell temps, Jesús digué als seus deixebles: «Vosaltres estigueu alerta: que l'excés de menjar o l'embriaguesa o les preocupacions de la vida no afeixuguin el vostre cor, perquè de cop i volta, com un llaç, us trobaríeu a sobre aquell dia, que caurà sobre tots els habitants de la terra. Vetlleu, doncs, i pregueu en tot moment perquè us pugueu escapar de tot això que ha de succeir i us pugueu presentar sense temor davant el Fill de l'home».

Il·lustració: + Sr. Josep Lluís Martínez i Picañol (Picanyol)

Avui Jesús ens demana un esperit despert i vigilant. ¿Passa alguna cosa? Sí, que el Crist vingué a la terra fa vint segles i molts encara no se n’han assabentat o no li fan cas: llurs cors estan molt ocupats amb coses i més coses. La llibertat serveix, sobretot, per a estimar, no per a entretenir-se.

—Quan preguem som capaços d’honorar Déu en mig d’aquest món tan apassionant, fruint de les coses sense deixar-nos robar el cor per les coses. Només un amor té dret a “robar” el meu cor!