La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Dilluns 5 de durant l'any

Descarregar
Text de l'Evangeli (Mc 6,53-56): A tot arreu on arribava, pobles, viles o llogarrets, posaven els malalts a la plaça i li demanaven que els deixés tocar ni que fos la borla del seu mantell. I tots els qui el tocaven quedaven curats. En aquell temps, quan hagueren fet la travessia del llac, Jesús i els seus deixebles tocaren terra a Genesaret i van fondejar. Així que desembarcaren, la gent el va reconèixer. Ells començaren a recórrer tota la regió, i la gent anava duent-li els malalts en lliteres allà on sentien a dir que era. A tot arreu on arribava, pobles, viles o llogarrets, posaven els malalts a la plaça i li demanaven que els deixés tocar ni que fos la borla del seu mantell. I tots els qui el tocaven quedaven curats.

Il·lustració: Francesc Badia

Avui Jesús ha travessat el llac de Genesaret. En tocar terra, la gent anà a Ell des de tota la regió. Havia guarició per a totes les seves xacres! Només tocar-lo! Ni tan sols havien d’explicar el seu problema.

—Fixa’t: «Li demanaven que els deixés tocar...». Com han canviat les coses! Ara, amb l’Eucaristia, el toquem i ens el “mengem”; i toquen no solament la seva Humanitat sinó també la seva Divinitat. I, a més, ens diu: «Veniu a mi». Jesús et vol abraçar!