La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Dissabte 7 de durant l'any

Descarregar
Text de l'Evangeli (Mc 10,13-16): alguns portaven a Jesús uns infants perquè els imposés les mans, però els deixebles els renyaven. En veure-ho, Jesús es va indignar i els digué: «Deixeu que els infants vinguin a mi. No els ho impediu, perquè el Regne de Déu és dels qui són com ells (...) ». I els prenia en braços i els beneïa En aquell temps, alguns portaven a Jesús uns infants perquè els imposés les mans, però els deixebles els renyaven. En veure-ho, Jesús es va indignar i els digué: «Deixeu que els infants vinguin a mi. No els ho impediu, perquè el Regne de Déu és dels qui són com ells. Us ho asseguro: qui no aculli el Regne de Déu com l'acull un infant, no hi entrarà pas». I els prenia en braços i els beneïa tot imposant-los les mans.

Avui, després de parlar sobre el matrimoni, li porten a Jesús uns nens. Els grans volien allunyar-lo, per tal que no molestaren el Senyor. Però Jesucrist els acollia amb amor i els abraçava: per anar al cel cal ser petits i humils com ells.

—Jesús és tendre i amable. Estimes com estima un nen?