La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Dimarts 8 de durant l'any

Descarregar
Text de l'Evangeli (Mc 10,28-31): Jesús digué: «Us ho asseguro: tothom qui per mi i per l'Evangeli hagi deixat casa, germans, germanes, mare, pare, fills o camps, rebrà, ja en el temps present, cent vegades més de cases, germans, germanes, mares, fills, camps, i també persecucions, i, en el món futur, la vida eterna». En aquell temps, Pere es posà a dir a Jesús: «Mira, nosaltres ho hem deixat tot i t'hem seguit». Jesús digué: «Us ho asseguro: tothom qui per mi i per l'Evangeli hagi deixat casa, germans, germanes, mare, pare, fills o camps, rebrà, ja en el temps present, cent vegades més de cases, germans, germanes, mares, fills, camps, i també persecucions, i, en el món futur, la vida eterna. Molts passaran de primers a darrers, i molts, de darrers a primers».

Il·lustració: + Sr. Josep Lluís Martínez i Picañol (Picanyol)

Avui, Simó Pere pregunta a Jesús pel seu futur, ja que ho ha deixat tot per a seguir-lo. Déu necessita gent que ho deixi tot per a servir la gent.

—La resposta de Jesucrist sembla exagerada. Però ho no és! Han passat vint segles: ¿quants germans, germanes, “fills i filles” té ara sant Pere? ¿Quants tresors d’amor? Incomptables!