La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Diumenge I (B) d'Advent

Descarregar
Text de l'Evangeli (Mc 13,33-37): «Estigueu alerta, vetlleu, perquè no sabeu quan serà el moment». En aquell temps, deia Jesús als seus deixebles: «Estigueu alerta, vetlleu, perquè no sabeu quan serà el moment. Passa com amb un home que se'n va a terres llunyanes. Deixa casa seva, després de donar facultats als seus servents i confiar a cada un la seva tasca; i al porter li mana que vetlli. Vetlleu, doncs, perquè no sabeu quan vindrà l'amo de la casa: al vespre, a mitjanit, al cant del gall o a la matinada; no fos cas que arribés sobtadament i us trobés dormint. El que us dic a vosaltres, ho dic a tothom: Vetlleu!».

Il·lustració: Francesc Badia

Avui comencen els dies de l’Advent. És la preparació per al Nadal, és a dir, el naixement del Fill de Déu a Betlem. Ja és a prop! Jesús arribà a aquest món com tu: dins d’una família. La seva mare és Maria. Déu ve en silenci. Déu és així!: silenciós, discret. Hem de pregar per tal de romandre atents…, per a descobrir-lo.

—Sant Josep té molta cura de la Verge: Ella ja du Jesús en el seu ventre. I tu? Què li dius a Maria?