La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Dijous 1 d'Advent

Descarregar
Text de l'Evangeli (Mt 7,21.24-27): Jesús digué als seus deixebles: «Tothom qui escolta aquestes meves paraules i les compleix, s'assembla a un home assenyat que va construir la seva casa sobre roca. Va caure la pluja, van arribar les torrentades, bufaren els vents i envestiren contra aquella casa, però no es va ensorrar, perquè estava fonamentada sobre roca …». En aquell temps, Jesús digué als seus deixebles: «No tothom qui em diu: ‘Senyor, Senyor’, entrarà al Regne del cel, sinó el qui fa la voluntat del meu Pare del cel. Per això, tothom qui escolta aquestes meves paraules i les compleix, s'assembla a un home assenyat que va construir la seva casa sobre roca. Va caure la pluja, van arribar les torrentades, bufaren els vents i envestiren contra aquella casa, però no es va ensorrar, perquè estava fonamentada sobre roca. En canvi, tothom qui escolta aquestes meves paraules i no les compleix, s'assembla a un home sense seny que va construir la seva casa damunt de sorra. Va caure la pluja, van arribar les torrentades, bufaren els vents i envestiren contra aquella casa, i la casa es va ensorrar: la seva ruïna fou completa».

Il·lustració: Mn. Lluís Raventós Artés

Avui, Jesús ens demana que siguem obedients a la voluntat del seu Pare Déu. Si estimes els teus pares, aleshores obeeixes els teus pares; si estimo Déu, vull obeir Déu.

—Al Nadal admirem l’obediència del Fill de Déu. Per tal de guarir les nostres desobediències, el Fill del Pare es feu home: Jesús de Natzaret, Déu i home vertader. Ell estimà la voluntat del Pare fins a donar la seva vida a la Creu per la nostra salvació.