La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Divendres 1 d'Advent

Descarregar
Text de l'Evangeli (Mt 9,27-31): Mentre Jesús se n'anava d'allà, dos cecs el seguien tot cridant: «Fill de David, tingues pietat de nosaltres!». Mentre Jesús se n'anava d'allà, dos cecs el seguien tot cridant: «Fill de David, tingues pietat de nosaltres!». Quan va arribar a casa, els cecs l'anaren a trobar. Jesús els preguntà: «¿Creieu que ho puc fer, això?» Li responen: «Sí que ho creiem, Senyor». Llavors els va tocar els ulls dient: «Que es faci segons la vostra fe». I els ulls se'ls van obrir. Jesús els advertí severament: «Mireu que ningú no ho sàpiga». Però ells, així que van sortir, començaren a parlar d'ell per tota aquella regió.

Il·lustració: Francesc Badia

Avui veiem Jesús tornant la vista a dos cecs. Quin regal tan gran! T’ho imagines? Això mateix ha fet Déu amb nosaltres a través del Nadal: va néixer i va viure amb nosaltres, contant-nos moltes coses de la seva Vida que mai hauríem sabut. La més important: en Déu hi ha tres Persones (Pare, Fill i Esperit Sant).

—Jesús ara ens demana fe en la seva Paraula. Als dos cecs els pregunta: «Creieu que ho puc fer, això?». I a tu et pregunta: confies en mi?