La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Dissabte 1 d'Advent

Descarregar
Text de l'Evangeli (Mt 9,35-10,1.6-8): Jesús recorria totes les viles i pobles, ensenyant a les sinagogues (...). Llavors Jesús va cridar els seus dotze deixebles i els donà poder de treure els esperits malignes i de guarir malalties i xacres de tota mena. En aquell temps, Jesús recorria totes les viles i pobles, ensenyant a les sinagogues, anunciant la bona nova del Regne i guarint malalties i xacres de tota mena. En veure aquella multitud de gent, malmenada i desesperançada com les ovelles sense pastor, se n'apiadà, i digué als seus deixebles: «La collita és abundant, però hi ha pocs segadors. Demaneu a l'amo dels sembrats que hi faci anar més segadors.

Llavors Jesús va cridar els seus dotze deixebles i els donà poder de treure els esperits malignes i de guarir malalties i xacres de tota mena i els féu aquestes recomanacions: «Aneu més aviat a les ovelles perdudes d'Israel. Pel camí prediqueu dient: ‘El Regne del cel és a prop’. Cureu malalts, ressusciteu morts, purifiqueu leprosos, traieu dimonis; de franc ho heu rebut, doneu-ho també de franc».

Il·lustració: Francesc Badia

Avui ens preguntem: ¿com puc saber allò que Jesucrist ens explicà ara fa vint segles? Jesús-Mestre elegí els dotze Apòstols: a ells els explicà amb detall moltes coses.

—A més, el Pare ens envià també l’Esperit Sant que ens ajuda a entendre la Paraula de Déu i a transmetre-la de generació en generació. Malgrat que són molts segles de distància, per al Déu etern no hi ha res impossible!