La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Dimecres II d'Advent

Descarregar
Text de l'Evangeli (Mt 11,28-30): En aquell temps, Jesús digué: «Veniu a mi tots els qui esteu cansats i afeixugats, i jo us faré reposar. En aquell temps, Jesús digué: «Veniu a mi tots els qui esteu cansats i afeixugats, i jo us faré reposar. Accepteu el meu jou i feu-vos deixebles meus, que sóc benèvol i humil de cor, i trobareu el repòs, perquè el meu jou és suau, i la meva càrrega, lleugera».

Il·lustració: Francesc Badia

Avui, Jesús ens suggereix una idea molt bona. A vegades estem cansats i “sobre-carregats”, és a dir, amb moltes feines i moltes coses per a fer... Així és el mon modern: molta activitat! I, potser, poc temps per als nostres amors, per a conviure amb els nostres éssers estimats.

—Al Nadal Déu no ve per a fer moltes coses, sinó per a viure amb nosaltres. Per a ensenyar-nos que la fatiga de l’amor es transforma en alegria: perquè estimar i ser estimat és el més bonic d’aquest món.