La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Dijous 2 d'Advent

Descarregar
Text de l'Evangeli (Mt 11,11-15): «Us ho asseguro: entre els nascuts de dona no n'hi ha hagut cap de més gran que Joan Baptista». En aquell temps, Jesús deia a la gent: «Us ho asseguro: entre els nascuts de dona no n'hi ha hagut cap de més gran que Joan Baptista; però el més petit en el Regne del cel és més gran que ell. Des de Joan Baptista fins ara, el Regne del cel s'obre pas amb força, i gent esforçada se n'apoderen. Tots els profetes i la Llei han profetitzat fins que ha arribat Joan. I ni que no ho volguéssiu creure, ell és Elies, el qui havia de venir. Qui tingui orelles, que escolti».

Il·lustració: Pili Piñero

Avui torna sant Joan Baptista, el Precursor del Messies, aquell que ha vingut a preparar els camins del Senyor. També a nosaltres ens acompanyarà durant aquests dies de preparació del Nadal. Joan és un home ferm, que sap el que costen les coses, és conscient que cal lluitar per tal de millorar i esdevenir sant.

—Jesús exclama: «El Regne del cel s'obre pas amb força, i gent esforçada el conquereixen». Quin esforç faràs per a rebre Jesús?