La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Divendres III d'Advent

Descarregar
Text de l'Evangeli (Jn 5,33-36): Jesús digué als jueus: «Vosaltres heu enviat missatgers per interrogar Joan, i ell ha donat testimoni a favor de la veritat». En aquell temps, Jesús digué als jueus: «Vosaltres heu enviat missatgers per interrogar Joan, i ell ha donat testimoni a favor de la veritat. No és que jo necessiti cap testimoni humà; només ho dic perquè us pugueu salvar. Joan era la llàntia encesa i resplendent, i vosaltres us vau deixar entusiasmar un cert temps per la seva claror. Però jo encara tinc a favor meu un testimoni més gran que Joan: són les obres que el Pare m'ha donat i que vol que jo dugui a terme. Aquestes obres que jo faig, sí que donen testimoni que el Pare m'ha enviat».

Il·lustració: Francesc Badia

Avui Jesús, responent als jueus, ens demana que confiem en les persones que ens parlen de Déu. Són els teus pares, els teus avis, el rector de la teva església... Potser també un amic! Déu et parla a través d’ells. Però, sobretot, són les mateixes obres del Pare les que ens mostren que Jesús és Déu Fill.

—L’Església, després de 2.000 anys, segueix predicant el naixement de Jesucrist, i la seva mort i resurrecció. Jesús travessa tots els temps! No et sembla impressionant?