La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Nadal: 30 de Desembre

Descarregar
Text de l'Evangeli (Lc 2,36-40): En aquell temps, hi havia també una profetessa, Anna (...). Era d'edat molt avançada (...). Mai no es movia del temple (...). Es va presentar en aquell mateix moment i donava gràcies a Déu i parlava de l'Infant a tots els qui esperaven que Jerusalem seria alliberada. En aquell temps, hi havia també una profetessa, Anna, filla de Fanuel, de la tribu d'Aser. Era d'edat molt avançada: havia viscut set anys amb el seu marit, però havia quedat viuda, i ara ja tenia vuitanta-quatre anys. Mai no es movia del temple i donava culte a Déu nit i dia amb dejunis i pregàries. Ella, doncs, es va presentar en aquell mateix moment i donava gràcies a Déu i parlava de l'Infant a tots els qui esperaven que Jerusalem seria alliberada.

Quan hagueren complert tot el que manava la Llei del Senyor, se'n tornaren a Galilea, al seu poble de Natzaret. L'Infant creixia i s'enfortia, ple d'enteniment; i Déu li havia donat el seu favor.

Il·lustració: Francesc Badia

Avui seguim al Temple de Jerusalem. Després de Simeó, una altra persona anciana descobreix Jesús-Salvador. Sembla que ella i Simeó tenen com un olfacte especial per a trobar Déu. Això és cosa de l’Esperit Sant.

—La Verge Maria, sempre que vulguis, t’entrega el Nen Jesús. No és difícil: ves a l’església i allí els trobaràs!