La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Nadal: 11 de Gener

Descarregar
Text de l'Evangeli (Lc 5,12-16): Jesús es trobava en un poble on hi havia un home ple de lepra. Aquest home, en veure Jesús, es prosternà amb el front a terra i el pregà dient: «Senyor, si vols, em pots purificar». Una altra vegada, Jesús es trobava en un poble on hi havia un home ple de lepra. Aquest home, en veure Jesús, es prosternà amb el front a terra i el pregà dient: «Senyor, si vols, em pots purificar». Jesús va estendre la mà i el tocà dient: «Ho vull, queda pur». A l'instant li desaparegué la lepra. Jesús li manà que no ho digués a ningú, i afegí: «Vés a fer-te examinar pel sacerdot i ofereix per la teva purificació el que va ordenar Moisès: això els servirà de prova». L'anomenada de Jesús s'estenia cada vegada més, i molta gent acudia per escoltar-lo i fer-se curar de les seves malalties; però ell es retirava en llocs solitaris i pregava.

Il·lustració: Pili Piñero

Avui comprovem com li agrada al Senyor la nostra confiança en Ell. És lògic, és el normal: Jesús és Déu i nosaltres som pobres criatures, tacats per la lepra. Confiar en Déu és d’allò més normal! De fet, Jesús no tardà ni dos segons en assistir aquell leprós: «Ho vull, queda pur».

—Hem de mostrar la nostra confiança en Déu, sobretot, sent audaços (atrevits i decidits) en la nostra pregària.