La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

El Baptisme del Senyor (A)

Descarregar
Text de l'Evangeli (Mt 3,13-17): En aquell temps, Jesús vingué de Galilea i es va presentar a Joan, vora el Jordà, a fer-se batejar per ell. Però Joan s'hi oposava, dient: «Sóc jo el qui necessita ser batejat per tu, i tu véns a mi!». En aquell temps, Jesús vingué de Galilea i es va presentar a Joan, vora el Jordà, a fer-se batejar per ell. Però Joan s'hi oposava, dient: «Sóc jo el qui necessita ser batejat per tu, i tu véns a mi!». Jesús li respongué: «Deixa'm fer, ara. Convé que complim d'aquesta manera tot el que Déu vol». Aleshores Joan el deixà fer. Un cop batejat, Jesús sortí de l'aigua. Davant d'Ell el cel s'obrí, i Jesús veié l'Esperit de Déu que baixava com un colom i venia damunt d'Ell. I una veu digué des del cel: «Aquest és el meu Fill, el meu estimat, en qui m'he complagut».

Il·lustració: Francesc Badia

Avui restem sorpresos: Jesucrist, que ja era gran (tenia uns 30 anys) anà al riu Jordà per a rebre el baptisme que Joan estava impartint. El Baptista es quedà bocabadat... També nosaltres!

—El Baptisme és molt important! És tan important, que una veu eixida del cel digué: «Aquest és el meu Fill, el meu estimat, en qui m’ha complagut». Déu també ho digué quan tu vares rebre el sagrament del Baptisme.