La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

Un equip de 200 mossens comenta l'Evangeli del dia

Veure altres dies:

Dia litúrgic: 28 de Setembre: Sant Wenceslau, màrtir

Text de l'Evangeli (Jn 12,24-26): Jesús digué als seus deixebles: «Us ho ben asseguro: si el gra de blat, quan cau a la terra, no mor, queda ell tot sol, però si mor, dóna molt de fruit». En aquell temps, Jesús digué als seus deixebles: «Us ho ben asseguro: si el gra de blat, quan cau a la terra, no mor, queda ell tot sol, però si mor, dóna molt de fruit. Els qui estimen la pròpia vida, la perden, i els qui no l'estimen en aquest món, la guarden per a la vida eterna. Si algú es vol fer servidor meu, que em segueixi, i s'estarà on jo m'estic. El Pare honorarà els qui es fan servidors meus».

Avui admirem la santedat d’un governant: Wenceslau I de Bohèmia, model de santedat per a tots, especialment per aquells que guien el destí de les comunitats i dels pobles. Avui es necessiten persones que siguin “creients” i “creïbles”, disposades a defensar en tot àmbit de la societat els principis i ideals cristians.

—Solament el qui conserva en el seu cor el sant “temor de Déu” té confiança també en l’home i gasta la seva existència per a construir un món més just i fratern.