La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

21 de Novembre: La Presentació de Santa Maria

Descarregar
Text de l'Evangeli (Mt 12,46-50): Mentre Jesús s'adreçava a la gent, digué: «Aquests són la meva mare i els meus germans. El qui fa la voluntat del meu Pare del cel, aquest és el meu germà, la meva germana, la meva mare». En aquell temps, mentre Jesús s'adreçava a la gent, la seva mare i els seus germans, que eren fora, volien parlar amb ell. Algú li digué: «La teva mare i els teus germans són aquí fora, que volen parlar amb tu». Ell li respongué: «¿Qui és la meva mare i qui són els meus germans?». Llavors, assenyalant amb la mà els seus deixebles, digué: «Aquests són la meva mare i els meus germans. El qui fa la voluntat del meu Pare del cel, aquest és el meu germà, la meva germana, la meva mare».

Il·lustració: Pili Piñero

Avui l’Església rememora aquell moment en què la petita Maria lliurà completament el seu cor a l’Altíssim. Santa Maria fou plena de gràcia i sens màcula de pecat ja des del primer instant de la seva concepció al si de la seva mare, santa Anna.

—Nosaltres, imitant Santa Maria, podem concebre Jesús en el nostre cor mitjançant la fe i l’obediència a Déu, ja que «el qui fa la voluntat del meu Pare del cel, aquest és el meu germà, la meva germana i la meva mare».