La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

25 de Gener: La Conversió de sant Pau, apòstol

Descarregar
Text de l'Evangeli (Mc 16,15-18): Jesús s'aparegué als onze i els digué: «Aneu per tot el món i prediqueu a tothom la Bona Nova de l'Evangeli». En aquell temps, Jesús s'aparegué als onze i els digué: «Aneu per tot el món i prediqueu a tothom la Bona Nova de l'Evangeli. Els qui creuran i es faran batejar se salvaran; els qui no creuran seran condemnats. Els qui hauran cregut faran miracles com aquests: expulsaran dimonis pel poder del meu nom; parlaran llenguatges nous; si agafen serps amb les mans o beuen metzines no els faran cap mal; els malalts a qui hauran imposat les mans es posaran bons».

Il·lustració: Pili Piñero

Avui recordem les últimes paraules que el Crist dirigí als Apòstols. En aquell moment, sant Pau encara no era al grup dels Apòstols. S’hi incorporà més tard, després de la seva conversió. I complí al peu de la lletra el manament apostòlic. Pau, realitzant tres llargs viatges, recorregué mig món per tal de predicar el Crist. Per això és anomenat “l’Apòstol dels gentils”.

—Saule tardà anys en conèixer Jesús. Tu, segurament, el coneixes des de petit. Tens temps per a recórrer amb Jesucrist més quilòmetres que sant Pau!