La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

25 d'Abril: Sant Marc, evangelista

Descarregar
Text de l'Evangeli (Mc 16,15-20): El Senyor, després de parlar-los, fou endut al cel (...). Ells se n'anaren a predicar pertot arreu. El Senyor hi cooperava. En aquell temps, Jesús s'aparegué als onze i els digué: «Aneu per tot el món i anuncieu la bona nova de l'Evangeli a tota la humanitat. Els qui creuran i seran batejats se salvaran, però els qui no creuran es condemnaran. Els senyals que acompanyaran els qui hauran cregut seran aquests: en nom meu trauran dimonis, parlaran llenguatges que no coneixien, agafaran serps amb les mans i, si beuen alguna metzina, no els farà cap mal; imposaran les mans als malalts, i es posaran bons».

Jesús, el Senyor, després de parlar-los, fou endut al cel i s'assegué a la dreta de Déu. Ells se n'anaren a predicar pertot arreu. El Senyor hi cooperava, i confirmava la predicació de la paraula amb els senyals prodigiosos que l'acompanyaven.

Il·lustració: Pili Piñero

Avui celebrem san Marc i escoltem les darreres paraules de l’Evangeli escrit per ell. Després de l’Ascensió de Jesús, els Apòstols es llançaren a predicar amb ímpetu i valentia. El món sencer! Evangelitzaven amb tanta força que varen utilitzar tots els mitjans possibles: no solament la paraula, sinó que a més posaren per escrit la vida del Senyor. Marc es un dels quatre evangelistes.

—I ara? Doncs,... el que mai s’havia vist! Internet! Si els evangelistes haguessin tingut accés a Internet!!! Sí, sí que el tenen. Ajuda’ls tu mateix per Internet. Ací tens evangeli.net! Ànim!