La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

  evangeli.net  

 

Benvolguts amics

Ja podeu gaudir de la nova activitat en la qual hem estat treballant els últims anys! 

Us presentem la Trivia: concurs de preguntes, basada en la Catequesi de Primera Comunió ("Jesús és el Senyor").

El joc està pensat principalment per a nens i nenes que s'estan preparant per a la Primera Comunió. És una eina ideal per a complementar les classes de catequesis, i es pot jugar individualment o en família. També està obert a persones de totes les edats que vulguin posar a prova els seus coneixements sobre la vida de Jesús i els seus ensenyaments.

Hi ha 44 concursos, un per cada tema de la Catequesi de Primera Comunió (en total, més de 450 preguntes). Avui us anunciem la publicació dels primers 25. Pròximament publicarem els 19 temes restants.

Cada concurs té entre 10 i 15 preguntes tipus test, on només una de les possibles respostes és la correcta. En cada resposta, s'inclou una breu explicació catequètica, fent més educativa l'experiència. Al final del joc s'obté una puntuació en funció de les respostes encertades.

Esperem de tot cor que aquesta nova activitat us agradi i es converteixi en una valuosa eina d'aprenentatge i reflexió per a tots.

Estem treballant en noves activitats i jocs, nous puzles, les 5 diferències... Us mantindrem informats de les novetats.

Les activitats i jocs que estem creant per a la “Catequesi en família” de family.evangeli.net no serien possibles sense els vostres donatius i oracions.

Gràcies a tots pel vostre suport!

Afectuosament

P. Antoni Carol i Hostench

Coordinador General

evangeli.net

evangeli.net
"Contemplar l'Evangeli d'avui" (Evangeli + meditació)
"Master·evangeli.net" (Evangeli + teologia)
"L’Evangeli d’avui per a la família" (Evangeli d'avui + imatge + catequesis)
Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!
pixel tracking