La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

Alta


Vull rebre els següents serveis diaris en Català:

Contemplar l'Evangeli d'avui
Master·evangeli.net
Al subscriure's li enviarem un correu de confirmació en el qual haurà de fer clic per a completar la subscripció.
INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE Associació Cultural M & M Euroeditors, Finalitats: Proporcionar un servei de comunicació diària de l'evangeli. Legitimació: El seu consentiment exprés al enviar-nos les seves dades. Destinataris: La informació proporcionada podrà ser compartida amb altres empreses del grup, així com amb els nostres proveïdors de serveis, per a prestar serveis en el nostre nom o per ajudar-nos amb els serveis que prestem. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a comunicaciones@evangeli.com. Informació addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.

Mons. José Angel Saiz Meneses (fins ara bisbe de Terrassa) va ser el primer bisbe que va acceptar col·laborar amb evangeli.net. Acaba de ser promogut com a Arquebisbe de Sevilla. El comentari del pròxim diumenge ("Diumenge del Bon Pastor") va ser redactat precisament per Mons. Saiz.

Si vols llegir-lo, clica aquí