La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

Un equip de 200 mossens comenta l'Evangeli del dia

Qui som?

01. Contemplar el Evangelio de hoy - Serveis Generals

 • Mn.Antoni Carol i Hostench Mn. Antoni Carol i Hostench  (Barcelona [Espanya], 1960) Coordinació general

  Llicenciat en Ciències Empresarials i Màster en Direcció d’Empreses (ESADE, Barcelona) i Doctor en Filosofia (Universidad de Navarra). Ordenat sacerdot l’any 1990.

 • Sr.Antonio González-Barros Sr. Antonio González-Barros  (Palamós, Girona [Espanya], 1961) Assessorament general sobre internet y estratègia

  Ha realitzat un curs de perfeccionament directiu "PADE" a l'Institut d'Estudis Superiors d'Empresa (IESE, Barcelona). Actualment soci fundador i president de Grupo Intercom, empresa que sosté tècnicament www.evangeli.net. Casat amb Ruth, amb tres fills.

02. Àrea de Redacció

 • Mn.Joaquim Meseguer i García Mn. Joaquim Meseguer i García  (Sabadell, Barcelona [Espanya], 1962) Revisor i traductor català-castellà. Assessorament de literatura patrística.

  Doctor en Teologia por la Facultat de Teologia de Catalunya i completà estudis a l'Institut Patrístic Agustinianum (Pontifícia Universitat Lateranense). Ordenat prevere l'any 1988.

 • Sr.Satur Narbón i Aragall Sr. Satur Narbón i Aragall  (Barcelona [Espanya], 1953) Coordinació de l'Àrea de Redacció d'evangeli.net

  Industrial. Master in Business Administration (MBA) per l'IESE, Barcelona. Casat amb Pilar, tenen cinc fills i són avis de set nets. Dirigeix una empresa de la seva propietat.

 • Sra.Mª Dolores Membrive Fernández Sra. Mª Dolores Membrive Fernández  (Barcelona [Espanya], 1946) Gravació de la versió Àudio de Contemplar el Evangelio de hoy

  Casada amb Àngel, amb quatre fills. A més de les tasques domèstiques, ha exercit treball professional en el sector de la confecció.

03. Àrea de Promoció

 • Sr.Jesús Bonastre i Quintana Sr. Jesús Bonastre i Quintana  (Barcelona [Espanya], 1949) Coordinació de l'Àrea de Promoció d'evangeli.net

  Enginyer Tècnic. Realitzà un curs de direcció a l'Institut d'Estudis Superiors d'Empresa (IESE, Barcelona). Casat amb Pilar, actualment amb cinc fils i quatre nets. Dirigeix una empresa de la seva propietat.

 • Sr.Ferran Cladellas Sr. Ferran Cladellas  (Terrassa, Barcelona [Espanya], 1969) Promoció on line. Respostes als usuaris

  Ferran es empresari en el sector de les energier renovables y medi ambient. Casat amb Beatriz i pare de quatre fills.

 • Sr.Àngel Grau Ramos Sr. Àngel Grau Ramos  (L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona [Espanya], 1958) Coordinador Xarxes Socials

  Mestre Industrial en Electrònica, especialista en maquinària recreativa i de vending. Resideix a Cunit (Tarragona). Col•labora en voluntariat social i protecció de la família a nivell municipal. Actualment treballa en una escola de Barcelona. Casat des de 1982 amb Montserrat, té una filla.

 • Patricia Rabal Carol Patricia Rabal Carol  (Barcelona [Espanya], 1988) Comunicació i difusió a Espanya i Amèrica Llatina

  Llicenciada en Publicitat i Relacions Publiques per la Universitat Pompeu Fabra. Ha treballat en fundraising i màrqueting en empreses i fundacions. Actualment assessora a pimes i organitzacions sense ànim de lucre en temes relacionats amb la comunicació i les relacions públiques.

 • Sra.Inma Tamayo Sra. Inma Tamayo  (Madrid [Espanya], 1967) Promoció off line

  Estudia “Turisme i Relacions Públiques". L'any 2000 comença a treballar al món del disseny gràfic i des de l'any 2008 s'introdueix en el disseny, creació i dinamització de webs, blogs i xarxes socials. En l'actualitat col•labora amb l'Oficina de Premsa de l'Arxidiòcesi de Santiago de Compostel•la. Casada amb Miguel i mare de 2 fills, Laura i David.

 • Sr.Jorge Mira Vallet Sr. Jorge Mira Vallet  (Barcelona [Espanya], 1976) Promoció on line.

  Llicenciat en Dret i Màster en Dret d'Empresa per la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona); s'especialitzà en Negocis Internacionals per la New England School of Law (Boston, USA). Apassionat d'internet des dels seus inicis. Fundador i director executiu de l'empresa Prestigia Online, agència de comunicació i marketing digital. Expert en gestió de Reputació Corporativa Online i en Social Media Marketing. Com activitat de voluntariat social, és director de Projectes de CinemaNet. Casat amb Mònica, té dues filles.

 • Sr.Óscar Ribas Fuentes Sr. Óscar Ribas Fuentes  (Ibiza, Islas Baleares [Espanya], 1977) Assessorament sobre Internet y promoció on line

  Està cursant estudis de Filosofia i Lletres en la Universitat de Barcelona. Fundador y primer CEO de MailxMail (servei líder de cursos de formació on line). Actualment trabailla al Grupo Intercom en artelista.com (web de referència en el món del art).

04. Delegats d'evangeli.net

 • Sr.Carlos Leret Castillo Sr. Carlos Leret Castillo  (San Salvador [El Salvador], 1955) Delegat d'evangeli.net a Amèrica Central

  Graduat a Texas Tech USA (Administració de Empreses Pecuàries i processaments de gra i llavors) i al Barneveld College d'Holanda (Producció Animal i Elaboració de Concentrats/Pinsos per a animals). Casat amb Maria Nicolina, tenen tres filles. Laic compromès al servei de l'Evangeli. Ha realitzat diversos apostolats en l'Església, en les àrees d'evangelització dels joves, indigents i mitjans de comunicació catòlics.

 • Sr.Alejandro Ruiz Sr. Alejandro Ruiz  (Guatemala [Guatemala], 1971) Promoció a Guatemala

  Títol de BBA - Bachelor in Business Administration i un Màster en Negocis Electrònics de la Universitat Galileo de Guatemala, actualment cursant un Màster en Direcció i Producció d'e-learning Universitat Galileu/Universitat Carlos III de Madrid. Director i coordinador de diversos programes en línia d'educació superior (Diverses Universitats de Guatemala) i assessoria independent de temes relacionats als negocis i comerç electrònic. Casat amb Karla G. des de 1994 amb tres fills.

 • Sr.Cirilo Meneses Sr. Cirilo Meneses  (Santa Cruz de Tenerife [Espanya], 1961) Promoció a Veneçuela

  Viu a València, Veneçuela. Dedicat al comerç de parts de motocicletes. Membre actiu del moviment de cursets de cristiandat (València) i de la fundació Doctor Yaso (Guacara). Casat amb Manuela Gómez, té tres fills.

 • Sra.Dolila Deluquez Sra. Dolila Deluquez  (Barranca, La Guajira [Colòmbia], 1962) Promoció a Colombia

  Empresària independent en vendes personalitzades i construcció de negocis multinivells, va treballar 20 anys al Banc de la República (Banc central de Colòmbia), pensionada per aquesta entitat. De professió Administradora d'empreses amb especialització en Gerència en Finances de la Universitat de la Guajira. Delegada davant la diòcesi de Riohacha per la Parroquía Santíssima Trinitat en la comissió diocesana per a la Pastoral de la Salut. Casada amb Límbano, dos fills (Sara Elina i José Francisco).

05. Àrea Tècnica

 • Albert Domingo i Melgosa Albert Domingo i Melgosa  (Mollerusa, Lleida [Espanya], 1966) Coordinació l'Àrea Técnica de www.evangeli.net

  Enginyer Tècnic de Comunicacions per La Salle (Universitat Politècnica de Barcelona) y PDD per l'IESE (Barcelona). Després de treballar en Sistemes de Control i Xarxes, el 1993 fundà NexTReT, empresa de serveis en tecnologies de la informació (www.nextret.net). Casat amb Mª Tresa, tenen dos fills.

 • Jordi Serra Molgó Jordi Serra Molgó  (Cardedeu, Barcelona [Espanya], 1982) Programació de www.evangeli.net

  Assessorament en disseny web i disseny gràfic. Tècnic superior en desenvolupament d'aplicacions informàtiques, i especialitzat en disseny gràfic en el sector d'internet. Actualment resideix a Cardedeu, on treballa en la seva empresa artifecs.com.

 • Eng.Jose Villalba Eng. Jose Villalba  (Asunción  [Paraguai], 1979) Desenvolupador de Programari

  Enginyer en informàtica per la Universitat del Con Sud de les Amériques (Paraguai). Viu a Madrid (Espanya) i treballa en informàtica com a Desenvolupador de Programari.

 • Antonio Parra Silvestre Antonio Parra Silvestre  (Barcelona [Espanya], 1952) Desenvolupador de Programari

  Catedràtic de batxillerat jubilat. Va treballar en la UPC en diversos projectes informàtics i com a professor de Programació, com a analista-programador en la XTEC i en el Centre d'Homologació de recursos de la Generalitat de Catalunya i com a Coordinador d'Informàtica en el INS Joan Coromines de Barcelona. Actualment gestiona l'empresa Damerosoft d'aplicacions per iOS.

 • Sr.José Luis Ojeda Dorado Sr. José Luis Ojeda Dorado  (Sevilla [Espanya], 1951) Assistent per a la actualització de continguts a www.evangeli.net

  Ha realitzat estudis de topografia, activitat a la qual es dedica amb la seva pròpia empresa, a més de promocions urbanístiques. Durant deu anys ha estat professors de cursos d'Orientació Familiar al FERT. Casat amb Pepita, tenen un fill i dos nets.

 • Sr.Jordi Molas i Verdaguer Sr. Jordi Molas i Verdaguer  (El Prat de Llobregat, Barcelona [Espanya], 1967) Assessorament sobre Internet y disseny de www.evangeli.net

  Llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat de Navarra (Pamplona, Espanya). Començà la seva carrera professional com a realitzador de documentals. Més tard, treballà a l'empresa Grupo Intercom. Actualment és soci de www.naranjus.com (empresa d'assessorament d'internet). Casat amb Marta, tenen set fills.

06. Contemplar l’Evangeli d’avui

 • Sr.Joaquim Carreras i Parera Sr. Joaquim Carreras i Parera  (Terrassa, Barcelona [Espanya], 1973) Coordinació de Contemplar l’Evangeli d’avui

  Llicenciat en Filogia per la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona) i té titulació de Mestre per la UIC (Universitat Internacional de Catalunya, Barcelona). Professor d’escola primària i secundària. Casat amb Irene, tenen sis fills.

 • PareJosep Mª Massana i Mola OFM Pare Josep Mª Massana i Mola OFM  (Oliola, Lleida [Espanya], 1938) Traducció y revisió ortogràfica i filològica català-castellà-alemany

  Llicenciat en Filologia Germànica per la UB (Universitat de Barcelona) i Llicenciat en Filosofia i Teologia. Ha treballat uns trenta anys en missions a l’Àfrica (Burundi, Malawi i Kènia). Fou ordenat sacerdot l’any 1962.

07. Contemplating today’s Gospel

 • Sr.Jon Heidenreich Sr. Jon Heidenreich  (Cleveland, Ohio [Estats Units], 1970) Audio de Contemplating today’s Gospel

  Casat amb Linda amb un nen (Mateu). Membres de la parròquia de St Mary's a Delaware, Ohio, EUA, on exerceix de ministre de la Sagrada Comunió. Graduat per la Universitat de Maryland en Sistemes de Gestió de la Informació. En l'actualitat treballa com a administrador de xarxa en una companyia d'Ohio (EUA).

 • Camila Brodersen Camila Brodersen  (San Salvador [El Salvador], 1993) Traducció

  24 anys, nascuda a El Salvador. Va estudira Dret a la Universitat de Navarra, a Pamplona, Espanya. Actualment està cursant un Màster d'Accés a l'Abogacía a Barcelona.

08. Méditons l’Évangile d’aujourd’hui

 • Sra.Mª Dolores Alcayne Sra. Mª Dolores Alcayne  (Barcelona [Espanya], 1947) Coordinació i traducció de Méditons l’Évangile d’aujourd’hui

  Graduada en Magisteri amb 35 anys d'exercici, primordialment impartint classes de Francès i literatura espanyola. En l'actualitat estudia Teologia, pertany a la fraternitat cistercenc, imparteix catequesi i formació a emigrants.

 • Prof.Alain Sériaux Prof. Alain Sériaux  (Marsella [França], 1954) Traducció i revisió filològica

  Doctor en Dret Privat per la Universitat d’Aix-en-Provence. Casat amb Carme Mª, amb sis fills. Actualment és catedràtic de Dret Privat a la Universitat de Perpinyà.

 • Sra.Béatrice Pourquier Sra. Béatrice Pourquier  (1967) Traducció

  Realitzà un BTS de secretariat trilingüe francès-espanyol-anglès. Actualment treballa com assistent en un despatx d'advocats.

 • Sr.Michel A. Gervais Sr. Michel A. Gervais  (Montreal [Canadà], 1963) Traducció

  Estudis superiors en administració d'empreses. Treballa actualment en el sector energètic. Ha dirigit una empresa de cultiu de ostions i la Cambra de Comerç Xile-Xina. En el seu temps lliure, tradueix llibres i fa classes particulars d'anglès i francès. Amant de l'esport, la lectura i del turisme. Casat amb Queenie i té 2 fills (Martín i Nicolás). Resideix a Santiago de Xile.

 • Sra.Pascale Améduri Sra. Pascale Améduri  (Sevilla [Espanya]) Traducció

  Funcionària del Ministeri d'Educació francès. Professora de Francès a l'ensenyament de secundària en un centre concertat. Llicència i Tesina en Filologia Hispànica de la Universitat de Toulouse le Mirail (França) i Formació per a l'Ensenyament del Francès per a estrangers. Casada amb Francisco Jose amb qui té dos hijos.Pertanyen als Equips de la Mare de Déu.

 • Sra.Ines Carbonell Segales Sra. Ines Carbonell Segales  (Poitiers [França], 1987) Traducció

  Diplomada del IEP Science Po de Aix-en-Provence (Geopolitica) y de la Universidad Paris V René Descartes (Banca), ha ejercido en el sector bancario y de los think tanks. Casada y con dos hijos, dedica su tiempo libre a la traduccion de libros y de textos para las administraciones y las editoriales.

09. Meditando o Evangelho de Hoje

 • Sra.Maria da Luz Faria Sra. Maria da Luz Faria  (Lisboa [Portugal], 1945) Coordinació

  Llicenciada en Filologia Germànica (University of Lisbon). Ha treballat durant uns 40 anys como Assistent de CEO en una empresa industrial alemanya. Soltera, amb deu nebots.

 • SraPatricia Belo Gutiérrez Sra Patricia Belo Gutiérrez  (Montevideo [Uruguai], 1963) Coordinació

  Titulació d’Auxiliar Administratiu Contable Qualificat, UTU. (Universidad de la República). Des de 1990 ha desenvolupat la seva activitat professional en diverses empreses amb responsabilitat gerencial en las àrees d’administració i vendes. Casada, amb tres fills.

 • Sra.Vanilce Insfrán Sampaio Sra. Vanilce Insfrán Sampaio  (Recife, Pernambuco [Brasil], 1957) Traducció

  Formada en Dret. Ha realitzat cursos de programació, internet, italià, espanyol i anglès. Treballa com a traductora e intèrpret des de 1987. Es professora de portuguès per a estrangers a la Universidad de Costa Rica. Casada amb Carlos Enrique, tenen tres fills.

 • Sr.Diamantino Costa Sr. Diamantino Costa  (Trofa [Portugal], 1971) Traducció

  Contador i Mediador d Assegurances. Treballa com a Tècnic Oficial de Comptes i Mediador d’Assegurances en la seva pròpia empresa. És Catequista d’adults, Ministre Extraordinari de la Comunió i Lector. Casat amb Rosário, tenen tres fills.

 • GermanaRita Maria Valente, osc Germana Rita Maria Valente, osc  (Viseu [Portugal], 1968) Traducció

  Va realitzar estudis a l´àrea d´Éducació Social. Actualment està fent els estudis en Ciències Religioses a Barcelona. Clarisa de l´ordre de les Germanes Pobres de Santa Clara, a Girona, Espanya.

 • Sra.Maria Fernanda Gambandé Sra. Maria Fernanda Gambandé  (Rosario [Argentina], 1979) Traducció

  Cursant Professorat de Portugués a la Facultat d´Humanitats i Arts. Casada amb Juan Pablo, tenen una filla.

 • Sra.Maria João Silva Santos Sra. Maria João Silva Santos  (Lisboa [Portugal], 1964) Traducció

  Llicenciada en Marketing i Publicitat, va exercicir funcions en empresa del sector de Publicitat. Casada, té set fills (un ja en el Cel).

 • Sra.Maria Thereza Tosta Camillo Sra. Maria Thereza Tosta Camillo  (Rio de Janeiro  [Brasil], 1974) Traducció

  Licenciada en Lletres i en Dret. Va treballar como a professora i com a traductora. Actualment exerceix funcions en el sistema de Justícia de Brasil. Casada, té dos fills.

 • Sra.Susana Beatriz Caldas Sra. Susana Beatriz Caldas  (Asunción  [Paraguai], 1960) Traducció

  Llicenciada en Tecnología de Procesament de Dades per la PUC de Río de Janeiro. Especialització i Formació diplomàtica. Funcionària del Ministeri de Negocis Extrangers, en servei a l´exterior. Casada amb Julio, tenen dos fills.

 • Srta.Ma. Ximena Villagrán Olmos Srta. Ma. Ximena Villagrán Olmos  (Córdoba [Argentina], 1981) Traducció

  Titulació d´Agent Immobiliari, per la Universidade Nacional de Loma (Zamora), sector al que es dedica professionalment. Voluntària en Radio María Argentina, en l´àrea ´Call center´. Ha estudiat quatre anys de llengua portuguesa a la Facultad de Lenguas de la Universidad Nacional de Córdoba. En aquests mesos està preparant l´examen Celpe-Bras (títol internacional de portuguès).

10. Contemplare il Vangelo di Oggi

 • Sr.Luigi Bugalla Font Sr. Luigi Bugalla Font  (Moncalieri, Torino [Itàlia], 1964) Coordinació de Contemplare il Vangelo di Oggi

  Owner d'AVANTI, consultoria especialitzada en fundraising per a grans projectes d'àmbit social i cultural. Complementa la seva activitat com a conferenciant i coacher per a la millora en tècniques de comunicació i PNL. És membre de la junta directiva de TAC: associació per a la millora dels continguts de TV, Internet, Videojocs, dirigits al món infantil. Casat amb Celia.

 • Sr.Antonio Tessitore Ciardiello Sr. Antonio Tessitore Ciardiello  (Fuorigrotta [Itàlia]) Traducció

  Emigrat a Guadalajara [Mèxic], 1972. Estudis de Filosofia i Pedagogia a Itàlia i a Mèxic. Compromès en l'apostolat pro família i joventut. Ensenyant de filosofia a la UAG i per tres dècades ha dirigit Cursos d'Idioma a l'Institut Mèxic-italià, a l'Institut Dante ia la Universitat Estatal de Guadalajara. Casat amb la Senyora Rosa Elba amb la qual té dos fills i cinc néts.

 • Sra.Jorgelina Mª Enz Sra. Jorgelina Mª Enz  (Rosario [Argentina], 1962) Traducció

  Auditora. Docent d'italià i d'Espanyol com a Llengua Estrangera. Casada, quatre fills.

 • Sra.Claudia Barrientos de Perez Sra. Claudia Barrientos de Perez  (Guatemala [Guatemala]) Traducció

  Cònsol Honorari de la República de Guatemala a Itàlia, Casada. Cinc fills.

 • Sr.Massimo Villani Sr. Massimo Villani  (Venezuela [Veneçuela], 1960) Traducció

  Arquitecte-Empresari i regidor. Membre actiu del MCC Moviment de Curset de Cristianisme, Coordinador de la Missió Continental per la diòcesi de l'Estat de Nova Esparta (Veneçuela), Vicepresident del Consell Diocesà de Laics per a la Diòcesi de l'Estat de Nova Esparta (Veneçuela), Vicedirector de la Pastoral per les Famílies per la diòcesi de l'Estat de Nova Esparta (Veneçuela). Casat amb Belkis, pare de dos fills.

 • Mn.Matteo Sanavio Mn. Matteo Sanavio  (Conselve, Padova [Itàlia], 1974) Traducció

  Rogacionista del Cor de Jesús. Llicenciat en Pastoral Juvenil i Catequètica a la Universitat Pontifícia Salesiana (UPS) a Roma. Ordenat sacerdot el 2002 a Frascati (Roma), va exercir el seu ministeri sacerdotal a Tarragona durant vuit anys, fins a finals de 2010. Actualment viu a Roma, i és Conseller General de la seva Congregació.

 • Sr.Marco Bugalla Font Sr. Marco Bugalla Font  (Moncalieri, Torino [Itàlia], 1966) Ajudant de Contemplare il Vangelo di Oggi

  Administrador d'AVANTI, consultoria especialitzada en fundraising per a grans projectes d'àmbit social i cultural.

11. Rozważanie Ewangelii na dziś

 • Sra.Aneta Więch Sra. Aneta Więch  (Warszawa [Polònia], 1968) Coordinació de Rozważanie Ewangelii na dziś

  Llicenciada en Filologia Hispànica per la Universitat de Varsòvia. Casada amb Carlos Marrodán Casas, tres filles Karolina, Klara i Aniela. Des de 1995 treballa en l'Institut Cervantes de Varsòvia.

 • Sr.Carlos Marrodán Casas Sr. Carlos Marrodán Casas  (Toulouse [França], 1948) Traducció

  Des de 1951 resideix a Varsòvia. Llicenciat en Filologia Polonesa per la Universitat de Varsòvia. Traductor de literatura espanyola i hispanoamericana (Gabriel García Márquez, Mario Vargas Llosa, Octavio Paz, Javier Marías, Antonio Buero Vallejo, Carlos Ruiz Zafón entre altres).

 • Sra.Monika Higueras- Gutowska Sra. Monika Higueras- Gutowska  (Warszawa [Polònia], 1973) Traducció

  Llicenciada en Filologia Hispànica per la Universitat de Varsòvia. Ha exercit com a directora de Dpt. de màrqueting i relacions públiques en el sector d'assegurances i consultoria de projectes d'inversió. En l'actualitat viu a Barcelona i treballa per a la productora de TV i vídeo - Goya Produccions, així com traductora freelance. Casada amb José Luis, té tres fills.

 • Srta.Sylwia Lapinska Srta. Sylwia Lapinska  (Warszawa [Polònia]) Traducció

  Llicenciada en Filologia Espanyola a la Universitat de Varsòvia, a Polònia. Des del 2007 viu a Barcelona i treballa en una consultoria.

 • Srta.Aneta Lepucka Srta. Aneta Lepucka  (Jasło [Polònia], 1991) Traducció

  Diplomada en Filologia Hispànica (Universitat Jagellònica de Cracòvia). Actualment realitza els estudis de Llicenciatura en l'especialitat pedagògica.

 • Srta.Aleksandra Kamińska Srta. Aleksandra Kamińska  (Lodz [Polònia], 1991) Traducció

  La seva ciutat d'origen és Lodz però viu en Cracòvia on estudia Filologia Hispànica a la Universitat Jagellònica i imparteix classes d'espanyol. Ha estudiat també un semestre a Lima, a la Pontifícia Universitat Catòlica del Perú.

 • Mn.Maciej Slyz Mn. Maciej Slyz  (Bialystok [Polònia], 1981) Traducció

  Sacerdot diocesà a la Arquidiocesis de Bialystok. Llicenciat en Història de la Teologia (UKSW). Ha treballat 4 anys a Polònia. Ara treballa com a missjoner als Andes Centrals, a Huancayo (Perú). Va ser ordenat sacerdot l'any 2007 en Bialystok (Polònia).

 • Srta.Agnieszka Okular Srta. Agnieszka Okular  (Kraków [Polònia], 1979) Traducció

  Graduada en Finances de Corporacions en Universitat d'Economia a Cracòvia i Master en Creació, Gestió i Desenvolupament de Franquícies per l’Universitat de Barcelona. Des de 2004 treballa a Only-apartments.com on actualment exerceix de Coordinadora de Projectes. Soltera.

 • Sr.Paweł Stawowczyk Sr. Paweł Stawowczyk  (Warszawa [Polònia], 1959) Traducció

  Traductor jurat de l'idioma castellà. Casat, una filla.

 • Srta.Marta Strojna Srta. Marta Strojna  (Kraków [Polònia], 1991) Traducció

  Estudiant de Filologia Hispànica a la Universitat Jagellònica de Cracovia i de la Traducció i Comunicació Intercultural de la Càtedra UNESCO. Ensenya espanyol a grups de nivells bàsics i intermedis a una escola d'idiomes. Li interessa la literatura, les traduccions i la cultura d'Amèrica Llatina.

13. L'Evangeli d'avui per a la família

 • Sr.Josep Lluís Martínez i Picañol (Picanyol) Sr. Josep Lluís Martínez i Picañol (Picanyol)  (Moià [Espanya], 1948) Il·lustrador

  Conegut amb el nom artistic de Picanyol, Josep Lluís Martínez i Picañol, és un dibuixant català autodidacte. És considerat com un «clàssic modern» del còmic català. Ha il·lustrat La Bíblia dels nens en còmic, el còmic Francesc i Clara d'Assís, Ignasi de Loiola i Els Salms.

 • Francesc Badia Francesc Badia  (Sant Cugat del Vallès, Barcelona [Espanya], 1985) Il·lustrador

  Llicenciat en comunicació audiovisual i master en animació. Treballa com a il·lustrador freelance i operador de càmeres a l'abadia de Montserrat.

 • Mn.Lluís Raventós Artés Mn. Lluís Raventós Artés  (Raimat (Lleida) [Espanya], 1933) Il·lustrador

  Lluís Raventós Artés, va néixer a Raimat (Lleida) el 1933. És llicenciat en Farmàcia i doctor en Dret Canònic. El 1964 rep l’ordenació sacerdotal. Pertany a la prelatura de l’Opus Dei. Ha exercit el seu ministeri per tot Catalunya, també per Aragó, Navarra i la Rioja. És autor de tres clàssics juvenil d’espiritualitat, El treball d’en Pere, Anton I el Gran i Els combats d’en Pau i, d’una biografia, Pepe Serret. Himne a la vida. Hi ha diverses edicions dels seus llibres i han estat publicats en altres llengües. Des del primer moment va col·laborar amb Evangeli.net i s’ha ofert a il·lustrar les paràboles de Jesús per a l’Evangeli d’avui per a la família. Els seus dibuixos, vius i espontanis, proven de transmetre amb alegria el missatge de Nostre Senyor.

 • Pili Piñero Pili Piñero  (Buenos Aires [Argentina], 1984) Il·lustradora

 • Mn.Miguel Rodríguez Ugalde (Miroug) Mn. Miguel Rodríguez Ugalde (Miroug)  (.. [Espanya]) Il·lustrador

  Mn. Miguel Rodríguez Ugalde (Miroug) és sacerdot, arquitecte, dibuixant i artista. Publica les seves il·lustracions a la web arguments.es/dibujosycosas

 • Pau Morales Pau Morales  (Girona [Espanya]) Il·lustrador

  Artista gironí format a l'escola "La Mercè". Dedicat sobretot a la pintura, ha realitzat exposicions individuals i col•lectives a nivell nacional i internacional (Girona, Figueres, Barcelona , Terrassa, Leon, Irlanda, Roma, Montreal...).

  Treballa altres camps com la il•lustració, els grafits, el retrat, la caricatura, l'escultura, el vídeo, la música com a cantant i guitarrista i la performance on combina la pintura i la música en directe.

Han colaborado con nosotros

 • SrPaul Macmanus Sr Paul Macmanus  (Dublín [Irlanda], 1967) Gravació de la versió Àudio de Contemplating today’s Gospel

  Llicenciat en Filosofia i Ciències Polítiques per University College Dublin, té també el Higher Diploma in Education i és diplomant en Magisteri per la Univesidad Complutense de Madrid. Casat amb Núria, tenen quatre fills. Actualment és professor d´Educació Primària, especialitat en anglès. Fotògraf amateur.

Han col·laborat amb nosaltres

 • Mrs.Vickie Teetor Mrs. Vickie Teetor  (New York [Estats Units], 1958) Coordinació i gravació de la versió en Àudio de Contemplating today’s Gospel

  Llicenciada en Història de l’Art per la Universitat de Boston. Casada amb Josep Miquel, amb qui té nou fills. Mestressa de la seva llar. Coordina la versió anglesa del programa de graduats Matrimoni i Educació Familiar, de la UIC (Universitat Internacional de Catalunya).

 • Sr.Ramón Cladellas i Miralles Sr. Ramón Cladellas i Miralles  (Barcelona [Espanya], 1973) Promoció off line. Assisteix la coordinació de les versions en Àudio

  Ha realitzat cursos d'Enginyeria. Ha treballat com a enginyer en una empresa informàtica. Actualment ocupa el lloc de director tècnic en una empresa industrial.

 • MadameRosa Gochez Madame Rosa Gochez  (Villennes sur Seine [França]) Traducció

  Ha realitzat estudis d’Història de l’Art. Té una filla. Actualment treballa en un despatx d’advocats a París.

 • SrPedro Iglesias Martínez Sr Pedro Iglesias Martínez  (Santander [Espanya], 1952) Promoció on line. Respostes als usuaris

  Diaca permanent de la diòcesi de Terrassa (Barcelona). Formació i titulació administrativa, informàtica i comercial. Exerceix el seu treball professional en el món empresarial, amb càrrecs de responsabilitat en les àrees comercial i administrativa. Realitzats els estudis eclesiàstics que hom requereix, rebé el diaconat l'any 1997.

 • + Sr.Claudi Rey i García + Sr. Claudi Rey i García  (Barcelona [Espanya], 1926) Traducció a l’anglès i francès; promoció on line de Contemplating today’s Gospel

  Llicenciat en Ciències Econòmiques per la UB (Universitat de Barcelona). Casat amb l’Elvira; amb quatre fills i set nets. Ha dirigit l’àrea de comerç internacional de diverses empreses multinacionals.

 • Sra.Empar Grau i Salmerón Sra. Empar Grau i Salmerón  (Barcelona [Espanya], 1946) Promoció on line. Respostes als usuaris

  Diplomada en Infermeria. Realitza diverses col·laboracions con la Parròquia de Sant Esteve de Ripollet (Càritas parroquial, pastoral de la salut, etc.). Viuda con quatre fills y dos nets.

 • + Sr.Marius Falcon + Sr. Marius Falcon  (Barcelona [Espanya], 1933) Revisió filològica i ortogràfica per a Contemplar l'Evangeli d'avui i Contemplar el Evangelio de hoy

  Llicenciat en Dret per la UB (Universitat de Barcelona) i Doctor en Dret per la Universitat de Navarra (Pamplona [Espanya]). Ha exercit d'advocat. Traspassà cristianament el 16 d'abril del 2005.

 • Sra.Nuria Recasens i Garola Sra. Nuria Recasens i Garola  (Tarragona [Espanya], 1968) Secretaria i administració d'evangeli.net. Gravació de la versió Àudio i revisió filològica per a Contemplating today's Gospel

  Llicenciada en Filologia Anglo-germànica per la Universitat Rovira i Virgili (Tarragona). Casada amb Paul, amb qui té quatre fills. Actualment és secretària de direcció a l'empresa Grupo Intercom.

 • Sr.Josep Mª Moré i Boadella Sr. Josep Mª Moré i Boadella  (Girona [Espanya], 1964) Reporting: informes i estadística

  Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB); Master in Business Administration (MBA) per l'IESE, Barcelona; Programa de Doctorat, Suficiència investigadora per la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona). Professor de l'Àrea de Finançament a l'IESE. Programes de Desenvolupament Directiu. Casta amb Teia, amb qui té quatre fills.

 • Sr.Nicolás Alfín Martín-Gamero Sr. Nicolás Alfín Martín-Gamero  (Madrid [Espanya], 1976) Promoció internacional y linking.

  Llicenciat en Dret per la UB (Universitat de Barcelona), Periodisme per la UPF (Universitat Pompeu Fabra, Barcelona) & Master in Business Administration (MBA) per l'IESE, Barcelona. Actualment és CEO de Solostocks Internacional (projecte de l'empresa Grupo Intercom).

 • + Sr.Luis Siman + Sr. Luis Siman  (El Salvador [El Salvador], 1938) Delegat d'evangeli.net a Amèrica del Nord

  Dedicat al negoci d'exportació de paper. President del Florida Center for Peace, moviment apostòlic de l'Arxidiòcesi de Miami. Casat amb Adela, actualment amb set fills i dinou nets.

 • + SraMª del Carmen Miralles i Zanón + Sra Mª del Carmen Miralles i Zanón  (Terrassa, Barcelona [Espanya], 1944) Grabació versió Audio de Contemplar l’Evangeli d’avui

  Casada amb Fernando, amb onze fills i cinc nets. A més de les tasques domèstiques, realitzaba l’activitat comercial en un establiment de papareria i llibreria.

 • SrEvaldo Pina Filho, Diác. Sr Evaldo Pina Filho, Diác.  (Brasilia [Brasil], 1947) Traducció

  Llicenciat en Dret i Teología. Va exercir diverses activitats de Dret i Assesoria Jurídica, designat en empresae del ram d’Assegurances. Actualment, exerceix com a Diaca Permanent a la Parròquia de San Pere d’Alcàntara a Brasilia. Casat, té cinc fills.

 • SrJoan Tarrés Sr Joan Tarrés  (Barcelona [Espanya], 1958) Promoción on line (2010)

  Economista i PDD ’90 del IESE (Barcelona). Ha traballat en sectors de la Publicitat, Banca Extranjera, Informàtica i Tèxtil. És Consultor d´empresas “freelance” des de 1991. Ha sigut col.laborador del ICWF de l´IESE. Apasionat per l´Antropologia humana.

 • Sra.Teresa Plana Sra. Teresa Plana  (Lleida [Espanya], 1958) Promoció on line. Respostes als usuaris

  Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona Diploma d´Estudis Avançats en Ciències de l´Educació (Universitat de Lleida). És catedràtica d´Institut i dona classes a Formació Professional. Casada amb el Carlos, tenen una filla i tres fills.

 • Sr.Julio Calviño Sr. Julio Calviño  (Almagro [Argentina], 1962) Delegat d'evangeli.net a Argentina

  Va fer estudis d'Enginyeria en Electrònica i Sistemes en la UTN (Universitat Tecnològica Nacional) de Mendoza, Argentina. És consultor de Marketing i Sistemes. Estudiós de l'impacte de les noves tecnologies en els mitjans de comunicació social. Casat amb Adriana, tenen 3 fills (Martín, Facundo y Vicky). Devot de la Virgen de Luján.

 • MademoiselleCamille Gochez Mademoiselle Camille Gochez  (Villennes sur Seine [França], 1988) Traducció

  Està cursant Comerç Internacional a l’ESCE de París.

 • Sr.Yago Llaquet de Entrambasaguas Sr. Yago Llaquet de Entrambasaguas  (Barcelona [Espanya], 1971) Persones

  Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials (UB, Universitat Barcelona); Executive MBA, ESADE Business School. Te experiència directiva en diverses empreses multinacionals i nacionals. Actualment treballa al Grup Intercom. Casat amb Margarita, amb 5 fills.

 • Sr.Jordi Picazo Sr. Jordi Picazo  (Mataró [Espanya], 1962) Traducció

  Llicenciat en Llengua i Literatura Anglesa per la Universitat de Barcelona, va viure i treballar a Londres des de 1990 fins a 1994, on també va cursar estudis pel Doctorat a la Universitat de Londres. Actualment treballa com a professor d'anglès. Viu a Mataró, a la vora del mar Mediterrani, 30 km al nord de Barcelona. Pare d'Oriol i Marta.