La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

Un equip de 200 mossens comenta l'Evangeli del dia

Temes evangeli.net

Selecciona un tema per veure els continguts.

Jesús en els Misteris del Rosari

El Sant Rosari gaudeix d'una tradició més que mil·lenària. La seva pregaria combina la recitació d'oracions vocals (Parenostre, Avemaria, Gloria…) amb la consideració dels anomenats “Misteris del Rosari”, que són moments estel·lars —“flaixos”— del pas Jesucrist per aquest món.

Aquest recorregut cristològic va des de la Concepció de Jesús en el si de la Mare de Déu fins la seva Ascensió (el cicle es completa amb “La vinguda de l'Esperit Sant” i els misteris de la “Assumpció” i “Coronació” de Santa María). Amb raó Sant Pau VI va definir el Rosari com «un compendi de la vida de Crist».

La secció Temes·evangeli.net aborda la consideració d'aquests misteris, però amb la metodologia pròpia del nostre servei: explicar la vida del Senyor mitjançant l'Evangeli comentat. Molts comentaris d'evangeli.net tracten directament de la vida de Jesús: ara els recuperem i els presentem al ritme, no del calendari litúrgic, sinó del fluir dels Misteris del Rosari.